44 lf4

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ∂ιуαявαкıя•[ΛRмY] tarafından 18 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu adam lar nasıl 260k vuruyo nasıl oluyo anlamıyom biri bana açıklasın 44 lf4 olan hepsi de 16 lwl nası 260 k vuruo hesaplarıma gre vuramaz biri açıklasın

2. KARANLIK

KARANLIK User

x4 ve rsb hızlıca tuşlayınca size toplam rakam gözüküyor yani o bir vuruş değil.İyi forumlar.

3. peki modum dağıtılmış hasar desteği çıknca alltta azami seviye %50 yazıo ama %10 alınabilio en fzla normalyle %20 oluo

biri cevap versn yaw dağıtılmş hasar desteği azami %50 yazıo ama olmuo

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 May 2014
  4. bak kardeş,
    senin normalde (ki ihaleden de alabilirsin bunu ) %10luk vuruş gücü
    ayrıca şu saatlerde dağıtılmış vuruş güçlendirici de alabilirsin % 10luk.
    Şimdi bu ikisi eder sana %20.
    Bundan sonra ne kadar güçlendirici alırsan al, sadece güçlendiricilere sahip olma süreni artırırsın. Örneğin iki kere vuruş güçlendirici alırsan %10 + %10 = % 20 değil. 20 saatlik %10 güçlendiricin olur. Herhalde anlatabildim.
    Haaa, maksimum %50 olayına gelek. Şimdi dağıtılmış güçlendirici alırsan, sana %10 vuruş gücü, etrafındaki adamlara ise %5 vuruş gücü verir. hah, bu %5lerin toplamı ile sen en fazla %50ye kadar vuruş gücünü artırırsın.
    Kısa bir matematik yapalım.
    sen diyelim hem vuruş güçl. aldın. oldu %10. bir de dağıtılmış aldın etti % 20. diyelimki seninle aynı şirketteki 6 kişi de dağıtılmış alırsa, onlardan da sana %5 x 6 = %30 gelir. sendeki %20 ile beraber %50 vuruş gücü yakalarsın. haaaa, 7. bir kişinin dağıtılmış vuruş güçlendiricisinin sana bir etkisi olmaz.
    Bilmem anlatabildim mi?

5. rsb 6 misli vuruyor. geliştirme-havoc-herkül-güçlendirici-tasarım-uçuş düzeni- arge bunlar çok etkili vuruşta

6. Merhaba ,

Yüksek rakamlar genelde flash player kaynaklı olarak zamanlama da denk gelirse hasarların birşeleşerek tek rakam olarak gösterilmesi ile olabiliyor.

Yani diyelim ki x6 ( RSB ) ile 120.000 vuruyorsa ve x4 ( UCB ) ile 90.000 vuruyorsa 120.000 + 90.000 = 210.000 yapar. Roketlerle filan bu hasar daha da artar.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.