Öneri 450 K URİ HARCAMA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve exarasus1 tarafından 6 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. exarasus1

exarasus1 User

Merhaba arkadaşlar yakın zamanlarda 450 k uri çekicem nasıl harcama yapmamı tavsiye edersiniz.Gemimin Özellikleri:
    -Seviye 12
    -Goliath %5 hasar tasarım
    - 9 lf3 kalanı lf2
    -2 bo2 kalanı bo1
    -2.5-3k arası sıkıyorum
    -arge 2 tane var 2side gemi gövdesinde
    -pet var 4.seviye 1.seviye otomatik toplama-ticaret ve tamir modülü var
    -6 flax 2 iris
    -hızlı bi şekilde gelişmem için nasıl harcama yapmamı önerirsiniz?
    Şimdiden teşekkürler.

2. 1 adet iris al gerisini ihaleden al cunku pahalilasiyor gittikce. b02leri tamamla ve lf3 leri tamamla. B02 az var senin onlari tamamla derim. 250k uriye kesinlikle bir aegis al. Istege bagli hangar da alanilirsin. Olabildigince lf3 ve b02 tamamla 1 tane iris al ve kesinlikle aegis al.

3. exarasus1

exarasus1 User

Teşekkür ederim peki başka fikri olan?

4. ahmettyran

ahmettyran Guest

peti 8 lvl yap. Yaklaşık 120 bine 3. seviye ticaret-kami-hammadde top. al, daha sonra skylabdan at petten ticaret yap pala topla vs. creditsle alınabilecek her şeyi o şekilde al. Ama urileri harcama ! urileri sakla sonra pişman olma

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba ,

İlk başta aegis almanız sizin için uygundur.Geri kalan uridiumla bir iris , diğerleriyle de lf3 sayınızı 15 yapmanızda fayda var .Eğer daha da artarsa kalanıyla arge yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. Merhabalar;

Lf3 ve bo2 sayınızı arttırmanızı tavsiye ederim öncelik olarak.

İyi forumlar.

7. exarasus1

exarasus1 User

peki argeye ne zaman ne kadar uri ile başlamamı tavsiye ediyosunuz?

8. Merhabalar;

Eksiklerinizi sıra ile tamamlamanız sizin için en iyisi olacaktır.Arge de önemli bir şey oyunda.Lf3 ve kalkan miktarınızı arttırdıktan sonra arge yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

9. SORRYAGA

SORRYAGA User

Kendi fikrim 150 bine 10 lf3 5 bo2 al.Kalan 300 bin uriyi argeye yatır.Ya da Aegis al kalanı argeye yatır....

Son düzenlenen: 6 Şubat 2015
  10. exarasus1

exarasus1 User

Teşekkür ederim arkadaşlar peki kapı açmak için harcasam galaxy gate için ne dersiniz?

11. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba,

Bana kalırsa böyle birşey yapmanız sizin için yarardan çok zararlı olabilir.

İyi forumlar

12. -ZİFİRİ-

-ZİFİRİ- Guest

Merhaba ,

Bence LF3 ve BO2 kalkanlarınızı tamamlamanız ve iris almanız daha faydalı olacaktır sizin için.

İyi Forumlar.

13. exarasus1

exarasus1 User

Peki aegis alıp lf3 ve bo2leri fulledikten sonra hangi diroit düzenini tavsiye edersiniz güve kalp elmas? kasılmak için

14. Herkes kasilmak icin kalp duzenini oneriyor harika diyorlar. Elmas da guzel ama cok yuksek hasar alinca kurtaramiyor seni. Guve dersen kapi ve baskinlarsa ise yariyor. Ben su uclu icerisinde hep guveyi sevdim ve guve istedim. Ama guveyle alakali bir suru olumsuz sikayet var. Yani soyle bir 40k vuramiyorsan guve alma diyorlar. Cunku %20 si hasarinin adamin canina gidiyor. Bu da 8k vuran bir adamin 1600 1600 rakibin canina direk vurmasi demek. Soyle 10k 10k vurmali ki adamin direk canina rahatca yenebilsin. Bence oyle cok baskin yapmayacaksan elmas al. Ben aegisim 300k kalkanim var. surekli kapilarda 3k damage yiyiyorum. Elmas ise surekli yeniliyor guzel yani. Ama soyleyeyim kalkanin dusukse 300k nin altindaysa sakin elmas alma. Bence senin icin en uygunu kalp. Ve bir de bana kalirsa oncelikle ekipmanini ve irislerini fulle sonra ucus duzenini dusun.

15. exarasus1

exarasus1 User

Teşekkür ederim arkadaşlar konu kilitlenebilir

16. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Rica ederiz. Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.