450k uri harcama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve βlαcκåzƦàîl™[¢®m™] tarafından 9 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar,

öncelikle gemimin özelliklerini sayayım

lf3=full
    bo2=15
    droitlerim 8iris
    arge=11
    pet=6lwl modüller fln var ama hepsi 1. seviye
    2hangar
    lf4=2

ewet modlarım ve arkadaşlarım eksik bişey yazdıysam yoruma yazın bna yardımcı olun ne yapayım 250k uriye aegis alsam kalan 200e bi kalp kalan 100ede argemi yapim yoksa goliye tasarımmı alim 250klıklardan hnagisini alcamıda sölein öncelik kasılmak için tasarım istiorum.

2. Aegis al Elmas tasarımını al Argeye Yatır Mükemmel Kasıl.

Benim Görüşümdür.Demeyin öyle iyi kasılmaz böyle yapsın falan diye.

Argeye 50k uri yatır 50k uriyi tut 8lvl olunca pete kami 3al

3. Uridiumla Aegis yada Goliath yetenek tasarımları alma bence, onlar zaten açık arttırmaya kondu, hızların fullse(büyük ihtimalle full) şuanda Credits ile açık arttırmadan alacağın bir eşya kalmadı, BO-2, LF-3 ve Irislerin full olduğuna göre Credits'in artık birikmeye başlar, paran yetince de Credits ile Aegis alırsın. Uridium ile bence 24 arge yapmalısın. Eğer uridium artarsa P.E.T'i 8 levele kasıp, devamlı V.İ.P çekiyorsan kamikaze 3 almalısın. Yine artarsa kutu alırsın artık heralde :D

4. saolun değerlendirmeye aldım baska yorumlar bekliyorum

5. Darkmen

Darkmen User

terminatör haklı gemine göre argen düşük 24 yapman iyi olur.

6. ama argeye vereceği uri çok olduğpu için ziyaan etmiş gibi bi düşüşüncem oluo

7. Darkmen

Darkmen User

yani... kutuya verebilrisin :)

8. **CoLa**

**CoLa** User

Terminatore bende katiliyorum. Uridium ile Ar-Ge ni 24 e tamamla. Credits lerini biriktir aegis i alisveristen al.

9. bence aegis + kalp al kalanını arge yap çok çok çok rahat uri kasarsın bu sayede ve argeyi daha kolay tamamlarsın 24'e.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.