450K URİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Soyuz* tarafından 9 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Soyuz*

Soyuz* User

Merhaba arkadaşlar,
    Yarın x3 çıkarsa nasipse 450k uridium yükleyeceğim ama nasıl bir geliştirme yapmalıyım size sormak istiyorum.
    Öncellikle ekipmanımdan bahsedeyim;
    Aegis Elite-Goliath Venom-Spekturm-Spearhead gemilerine sahibim.
    8 İris 3 havoç 1 herkül aylardır sabit kaldı :(
    6Lf4 ve 26 arge
    Petde 5 tane 3. seviye radar var ticaret modülü vs. tüm gerekli ekipmanlar var.Bunu 6'ya çıkarmak istiyorum.Öncellikle Apisi 100 bin uridiuma alabiliyorum ilk işim apisi almak olacak.
    Kaldı 350 bin uridium 50k da rsb vs almayı düşünüyorum.
    Şimdi 300k uri kaldı ama ne yapacağımı sasırdım argeyi 28 e kadar çıkarmalı mıyım?
    Ayrıca kutu almayı düşünüyorum Lf4 sayım az ve vuruşum düşük.
    Elmas,kalp,halka uçuş düzenleri mevcut aklımdan burgu almak geçmiyor değil aslında %50 indirim var hesapta yarı fiyatına alabilirim.
    Ne tavsiye edersiniz arkadaşlar?

2. Eğer sıkılmadan kutu toplarım diyorsan pet al 8. seviye yap oto yağma modülü ve kurtarılan mal protokollerini al kalanla anahtar al. Kutu toplayamam diyorsan burgu al kalan uri ile anahtar alıp lf4 gününde kutu aç burguyu kullanıp tallonlarda kasarsın.

Not : Katlayıcı alırsan kutu toplamak çok daha avantajlı

3. 300 k ile indirim ve vip cekip birde üstüne kutuya indirim gelmesini beklersen 825 uriden 363 kutu alabilirsin şansın varya 7-8 lf4 cıkar.

4. Sakın ha sakın apise bir uri dahi verme (45.parça 42 bin uri civarında), zeus tamamlayana kadar zaten 2 apis tamamlayacak parçan oluyor ve 90 parça apisten sonra kutudan da asla apis çıkmıyor.

5. Soyuz*

Soyuz* User

İndirim Avantaj paketi de aldım arkadaşlar şuan Apis İle Burgu alacağım kesin olarak kalanı da kutuya yatırmayı planlıyorum :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.