450k uri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BioBlast tarafından 24 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BioBlast

BioBlast User

Merhaba ben bugün 450 k uri çekmeyi planlıyorum şuan 20 k var 3 iris full lf3 4 arge vegayım sizce ne yapmalıyım benim düşüncem şöyle 4. irisi uri ile alıp açık arttırmadan 5. yi almak. sonra 3 bo2 daha alırsam 10 bo2 olucak. birazını da arge yapmayı planlıyorum sizce kalanını ne yapıyım veya saydıklarımdan daha iyi bir fikriniz var mı? Bir de şu an pet alsam işe yarar mı kasılmamda ?

2. HaYaLeT003

HaYaLeT003 User

Viplik çekiceksen pet al 8 seviye yap kami 3 al 50.000 50.000 daha 100 bin 350k kalıyor 30 binde b02 320k kalıyor istersen aegis alabilirsin 70k kalıyor onada arge yapabilirsin 232 arge dosyası eder :)

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bo2 niz eksike bo2 yapabilirsiniz.1 iris daha alıp içlerine konacak lf3 ve bo2 leride alabilirsiniz.Credi ilede diğer irisleri alabilirsiniz.

İyi forumlar

4. BioBlast

BioBlast User

teşekkürler peki aegis mi alsam yoksa tasarım mı ?

güncel yardım lütfen

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Ağustos 2014
  5. tasarım derken hangi tasarımları kastediyorsun ? 250.000 liklerimi ? eğer onlarsa spectrum veya diminsher al derim ama bence aegis daha çok işine yarar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.