48 SAAT DOLDU

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KIYAMET_GÜNÜ tarafından 9 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Supporta yazdım tasarım için verdiğim para hakkında. 48 saat doldu ve bana gelen cevap bu:

Selam ,

ben hesabınızda bakarak herhangi bir soruna rastlamadım. Bu durumu oyun kurucularına iletdim,şayet herangi bir sorun tespit edilirse seninle irtibata geçeceğiz.

Saygılarımla,

Erdem

NE DEMEK ARKADAŞIM BU

2. aynen crediler gelmedi sportada yazdık sözde gelecekti !!!

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Teknik ekip size , durumu daha üst mevkiye bildireceğini söylemiş.Ayrıca biz durumu ilettik.

Biraz sabırlı olarak , beklemede kalınız.Sorun mutlaka çözülecektir.

Keyifli Forumlar

4. FMOD um bugün pazar haftalık ihale bitecek ben tasarım alıcam diyorum paramı acilen istiyorum. Ya paramı versinler ya da istediğim tasarımı. Ayrıca tüm oyuncular madur oldu tazminat da talep ediyorum üst mevkiye iletin bu sözümü !

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Şikayetlerinizi anlıyoruz ve İleteceğiz

Ancak bizler sadece elçiyiz , Bizlere bu şekilde hitap etmeniz bizleri üzmektedir.

Durumu teknik ekibe ve merkeze bildireceğiz.

Kısa zaman içerisinde çözüleceğini ummaktayız.

Keyifli Forumlar

6. yakup07

yakup07 User

arkadaşlar bugunki alışveriş bitince yarın aksam hesabınızda olur tasarımlar

7. Tazminat talep ediyorum. Üst mevkiye iletin lütfen...

8. 44HzyFe44

44HzyFe44 User

ben bu hediye paketimi ne varmış onu nasıl alacagım ?

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Hayır iletmeyeceğim.

Arkadaşlar burda çocuk giydirme oyunu oynamıyoruz.Siz haklı olduğunuz kadar size hizmet veren kişilere saygılı olmanız şart.Biraz sabırlı olun hakkınız geri verilir.Kimsenin hakkı kimsede kalmaz herşey kayıt altında.

İyi forumlar

10. ya modetör 48 saat dediniz bekledik he olmadı sporta yazınız dedizi yazdık yaaaa anlayın şuna attık haftalık ihle kaçıyor !! tasarıma basacam alt tarafı credileri yollucaksınız he başka birşeyde dill yeter artıkın..

11. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bu durum bizim hoşumuza mı gidiyor sanıyorsunuz ?

Öyle yorumlarda bulunuyorsunuz ki , Durumu bildirdik , Şuanda hummalı bir çalışma var.

Hafta sonuna denk geldiği için aksamalar olmuştur.

Biraz daha sabır , Pazartesi günü sorun büyük ihtimal ile çözülecektir.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.