5 - 0

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MCAxD tarafından 22 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MCAxD

MCAxD User

5 zeta 'da 0 havoc nasıl bi şans bu ....

2. Bi kontrol etseydin kendini :D iğne ucu kadar ıslanmayan yer varmı diye :D :D hemde çıkma oranı artırılmışken :D

OĞUZKHAN bunu beğendi.
  3. MCAxD

MCAxD User

Valla cıldırdım cıkmıyo simdi 6 ya giricem :D

4. TATAR_27

TATAR_27 User

o bişey değil 10 kappadan 1 tane herkül aldım resmen küfür gibi kendimi ... hissediyorum neyse yakında bırakıcamda ne zaman bilmiyorum.. :(

5. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Şanş :D

İyi Forumlar.

6. 0/5 nedir ya kazıkazan oyununda bile 5-2 amorti çıkıyor. Allah sabır versin kardeşim :)

7. AMORTİ BİLE TUTMAMIŞ SU Heryerine Değmeli (

8. Kardeşim siz neyden bahsediyorsunuz ben geçen sene herkülleri almak için milyonlar harcadım 16 kappada 0 herkül. 17.de 1 tane çıktı. Sonra bi 10 kapı sonra bir tane daha çıktı 27 kappa 2 herküldü yani toplamda.

Son düzenlenen: 23 Nisan 2018
  9. 55/100 * 55/100 * 55/100 * 55/100 * 55/100 5 zetada 0 havoc çıkarma ihtimalin 0.0503284375 ediyor aynen kesin şans işidir. bu oran gerçekleştimi diyorsunuz siz şimdi. kardeşim seni yiyolar haberin olsun

10. -Star-

-Star- User

Yanlış biliyorsun dostum 1 kapıdan 5 tane havoc verir şansın varsa :D

11. -Star-

-Star- User

%90 olduğunu hakkında bilgiyi nereden buldunuz? Affınıza sığınarak soruyorum,bir şey imâ etmeden.

12. -Star-

-Star- User

%33'ten %45'e çekildiğini biliyorum ancak çifte kazanç gününde çıkma şansı değil de çıkan ödülün iki kat olduğunu biliyorum.

13. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Madem istatistiklerden gidiyoruz, nacizane ben size daha farklı bir istatistik sunayım:

Diyelim ki 5 zetadan 3 havoc çıksın. Çok istemiyoruz ya 3 tane. Bakalım istatistik bilimi ne diyor:

(55/100)^2*(45/100)^3 = 0.0275653125

Sonuç sizin hesabınızın yarısı kadar. Yani daha zor bir ihtimal. Kaldı ki istatistiklerin sonuçlarına bakarsanız her zaman mantıklı sonuçlar vermez, istatistiği bu gibi durumlarda kullanacaksınız karşılaştırma yoluna gitmeniz daha makuldür. Basit bir yazı-tura hesabı ile dediğimi anlayabilirsiniz.
    Merhaba,

2 kat şans gününde ödül verme olasılığı 2ye katlanmaz, gelen ödül ikiye katlanmaktadır. Tıpkı ilgili konuda söylendiği gibi :)

İyi forumlar.

Spinaci bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.