5-2 hangara erişim

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve militaryship-3 tarafından 17 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba , 5-2 haritasındaki istasyonda '' kenetlenme mümkün '' yazısı çıkar ve hangara erişip ekipmanlarımızı değiştirebiliriz , bu herkesin bildiği bir şey . Ancak istasyondan epey uzak bir bölgede de hangara erişim mümkün oluyor . Bazen bu bölgede '' kenetlenme mümkün '' yazısı çıktıktan sonra hareket etsek dahi herhangi bir değişim olmuyor , belli bir süre boyunca haritanın her yerinde kenetlenme mümkün oluyor , hangara erişilebiliyor .
    Bu bir türü hata mı yoksa bilmediğim bir güncelleme mi söz konusu ? İnternetimde bir sorun yok , bu durumu defalarca denedim .Elimde ekran görüntüsü de mevcut .

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Belirttiğiniz sorun raporlara eklenmiştir. En kısa sürede düzeltilecektir. Geri bildiriminiz için teşekkürler.

İyi forumlar.

BelongDemirhan ve militaryship-3 bunu beğendi.
  3. fiyasko

fiyasko User

selam benim çarımda 5-2 de hamgar yakınlarında takılı kaldı nereye tıklarsam tıklıyayım ilerlemiyor sabah resetinii beklemem lazım saldırıya korumalı bölge olduğu için kimsede patlatamıyor işimiz resete mi kaldı acaba

4. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Oyundan çıkıp, 10-15 dakika sonra oyuna giriş yapmadan farklı bir hangarı aktifleştirebilirmisiniz? Eğer bu durum devam ederse sabahları atılan sunucu resetine kadar maalesef ki beklemeniz gerekebilir. Ayrıca hangi sunucuda bu durumu yaşadığınızı belirtme şansınız var mı?

İyi Forumlar.

5. oyundan çıkış yapıp gemini değiştir .Oyuna giriş yap ve sonra da hangi gemin 5-2 de sıkıştıysa ona geçiş yap aga

6. İstasyonun tam içinde değilsen , kenarlarında isen bir arkadaştan bir npc'ye saldırmasını iste . Senin yakınlarında npc'ye saldırırsa o arkadaşın koruması olmayacaktır , ardından sen o arkadaşa saldır ve saldırıyı sürekli devam ettir . Bu durumda o arkadaş sana karşılık verip patlatabilir . Senin durumundaki birine bu şekilde yardımcı olabilmiştim .

7. Konfi de sürekli sıfırlanıyor.