5-2 Haritasında yeşil kutulardaki sorun

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlackFhatma tarafından 4 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkeze Merhaba. 5-2'de kasılırken lf4 saati olduğunu farkettim. Yeşil ganimet anahtarlarından aldım 5tane. 3 tane açtım 1'inden kalkan çıktı. 2'si boş yani hiç birşey çıkmadı. Gerçek anlamıyla hiç birşey. Bende ekran fotoğraflarını aldım. Seyir defterinde 1 tane daha açmıştım o gözükmüyor.

Buda görünenki

2. Captivity

Captivity User

Supporta iletmeni öneririm normal bir durum olduğunu sanmıyorum

3. [​IMG] [​IMG]

Hocam aynı sorun bende de oldu. Bugün netimde arıza ver sık aralıklarla kopuyordu. İlk anahtarı kullandım 1 sn kala net gitti. Yeniden bağlan dedim oyuna girdiğimde kutu yoktu. 5 anahtarım vardı sadece kutudan bir şey çıkmamış ana anahtarımı kullanmış 4 anahtar kalmıştı girdiğimde. 5 Anahtarıda kullandım sadece o bağlantı koptuğunda kullandığımda hiç bir şey çıkmadı.

Oyun içinden olan görüntüde bahsi geçen iki korsan kutusu birbirinden farklı kutular. İkinciden çıktı ancak tam toplarken bağlantısı kesilen birinciden görüldüğü gibi bişi çıkmadı.

4. Ben zaten support diye buraya geldim :D

5. Support burdan başka. Muhtemelen modda supporta başvurunuz dicektir :D

6. Captivity

Captivity User

Ana sayfadaki sağ üst köşede bulunan soru işaretine tıklayıp karşına gelen kısımdan supporta ulaşabilirsin

BlackFhatma bunu beğendi.
  7. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhabalar,

Supporta mesaj atmak için şu adımları takip edebilirsiniz.

111.png

Adsız112.png

Keyifli forumlar dilerim.

BlackFhatma bunu beğendi.
  8. Merhaba ,

Yanılmıyorsam bazı çıkan şeyler orada gözükmeyebiliyor. Çünkü benim seyir defterimde de bu şekilde peş peşe 3'erli yada 2'şerli şekilde arada ne çıktığı belli olmayanlar var.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.