Bug / Oyun hatasi 5 2 npc vuruşları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (___OSMANBABA___) tarafından 29 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar bu 5 2 haritasındaki npc ler yüksek vuruyor neden acaba sebatur 71 bin 68 bin aralığında vuruyor sadece sebatur değil hepsi çok vuruyor sorun var sanırım

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Saboteur 71-89k arası vurduğuna emin misiniz .Çünkü denedim ve normal vurmaktadır.Karıştırıyor olmayasınız bir saboteur o kadar yüksek vuramaz.

İyi forumlar

3. Yok hayır eminim üzerimde 71 bini gördüm bir npc kesim dedim ne dp ne kalkan kaldı

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Garip bir durum , Az evvel bende denedim , 3000 - 4000 arası değişiyor vuruşları.

Pusat tasarımı nedeni ile , Vegalarda görünmeme sorunu ortaya çıktı. Saboteur size dalarken , Bu Vegalardan biri size dalmış olmasın ?

Keyifli Forumlar

5. yok gece saat 2:30 civarı vardı bu sorun sabah denedim herhangi bir sorun yok ilginiz için herkese teşekkür ederim

6. TheMaster

TheMaster User

Yaratığın canı azalınca Kırmızı yanıyor üstünde durursan 70 k vurması normal. Çünkü kendini imha ediyor.

7. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Arkadaşımızın dediği de olabilir barrucada kesmiş olabilirsiniz.

Sorun çözüldüğüne göre konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.