5-2 ve 5-3 ile ilgili

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kral-87 tarafından 18 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

5-2 de ticaret yeri var niye 5-3 de olmasın ?

1. iyi Fikir +1 olsun

oy sayısı 11
    52,4%
  2. Kötü Fikir -1 olmasın

oy sayısı 10
    47,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kral-87

Kral-87 User

bildiğiniz üzere 5-3 de palladium lar var ve 5-2 de de palladiumları satmak için gidiyoruz benim fikrim palladiumlar 5-3 de de satılsın daha yakın olur diğer türlü palaları toplucan sonra 4-4 e gitcen sonra x-5 e gircen ordan 4-5 e gitcen 5-1 e sonra 5-2 ye gidip satacaksın ... sonra tekrar aynısı bence o 5-2 deki pala satma yeri 5-3 dede küçük bir bölgede korunaklı bölgede satılsın derim iyi fikir değilmi sizce ? :rolleyes:

2. Bence iyi bi fikir değil onun yerine 2. Hangarı alıp o gemini 5-2de bırakabilirsin böylece depon doldu diyelim çıkış al diğer hangara geç takas edip tekrar geri gel şahsen ben öyle yapıyorum :) -1

saalih134 bunu beğendi.
  3. saalih134

saalih134 User

bak bu iyiymiş benim niye aklıma gelmedi :D

4. Kral-87

Kral-87 User

pekiya o hangara sahip olmayanlar daha henüz full elite yani ırislerini falan fullememiş olanlar ? ilk kapısını yapmak isteyenler ? full elitler için bunu zaten kimse istemez

saalih134 bunu beğendi.
  5. saalih134

saalih134 User

o zaman ufak bir düzenleme yap ve belirtilen levele gelince o yer kapansın (o gemiye)

6. Kral-87

Kral-87 User

senin fikrinde iyi ama biraz saçma olur gibime geldi

sadece küçük bir istasyon NYX gibi ama sadece palladiumlar satılıyor ve bu 5-3 de olcak hemen pala toplandıgı yerde ve saldırıya korumalı bölge olcak ( not : eğer yaratık sana saldırıyorsa ve sen o bölgeye girince saldırıya korumalı bölge kalkacak ve yaratıklar sana saldırmaya devam edicek..

7. saalih134

saalih134 User

Fikrin çok iyi ama ben her ne kadar paladium toplamak istesem de 5-3 kurallarını bilmeyip kesenler var

8. ●53●

●53● User

Gerçekten İyi Fikir Çok Yorucu Oluyor O Yollar Kesilme İhtimali Var :)

9. Bence olmaması daha iyi en azından düşmanın sıkılıpta ayrıldığı bi an oluyor bi süre yoksa her 15 tanede 1 satılırsa dengeler karışır en iyisi şuanki sistem

10. wasd1dsaw

wasd1dsaw User

evet, palanın 5-3te ve satış yerinin 5-2de olması bir hata veya unutulmuş bir ayrıntı değil.Yoksa deposu dolan boşaltır, devam ederdi.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 May 2015
  11. Bende 5-2'de diğer gemiyi bırakıp o şekilde satış yapıyorum ama 2.hangar'ı olmayanları ele alırsak oldukça gerekli.üstelik şöyle bir durum var;5-3'te topladın bir sürü palayı.pala bölgesinden atlama kapısına kadar heryer mayın biliyosunuz.Ve gerçekten çok fazla hasar veriyor.
    Palayı toplarken gücümün yetemiyeceği bir oyuncu gelip saldırıyor.Kapıya kaçayım diyorum.60-70bin darbeyle mayın bölgesine giriyorum.Düşman değil mayınlara patlıyorum resmen.Peşine takılan,geçerken yavaşlatma atan saboteur'u saymıyorum bile :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.