5-2ye atlama yardımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Chronzon tarafından 26 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Chronzon

Chronzon User

Yetkisi ve gücü olan bir admin gemisi veya var mı öyle bir şey bilmiyorum ama 5-2ye hiç bi türlü gidemedik hangar da yok adminlere zahmet 5-2ye gemiyi gönderebilir mi

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Maalesef böyle bir durum söz konusu değildir. Haritalar arası geçişi kendiniz yapmanız gerekmektedir. Eğer ki geminiz atlama kapısında takıldıysa o zaman yetkililer hesabınıza erişim sağlayıp ana hangarınıza gönderirler. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Luminous bunu beğendi.
  3. Chronzon

Chronzon User

Yok ya onu biz de yapabiliyoruz neyse kapatabilirsiniz konuyu.

4. Chev

Chev User

---İyi günler, ben bu konu hakkında Destek Ekibi'ne ayrıca bir bilet açtım. Sorunu size izah ettikten sonra, birkaç soru da soracağım. Sorun şu: 5-2 Haritasına gidememek. Bu haritaya nasıl gidilir? Sizlerin de bildiği üzere 2 seçenek vardır. Birincisi, 4-5 Haritasından 5-1 Haritasına giden portlardan atlamak; ikincisi, 5-2'de hali hazırda olan herhangi bir geminizle hangar değişikliği yapmak. Bu iki yöntemden başka bir yöntem, biz oyuncuların uygulayabileceği, bulunmamaktadır. Bunun aksini iddia edeceğinizi düşünmüyorum. Öncelikle, benim 5-2'de hangarım olmadığını ifade etmeliyim. Diğer seçenek kalıyor. Lakin diğer seçeneği denemediğimi söylemek zaten budalalık olacaktır, değil mi? Sonuçta, bu haritaya gitmeyi dileyen benim; dolayısıyla, gitme girişiminde bir zahmet bulunayaım. Sizce bulunmuş muyumdur? Elbette ki bulundum. Peki o kapıya atlayabildim mi? Hayır. Atlayabilse idim burada işim olur muydu? Hayır. Peki, neden atlayamadım? İşte, bu soru en önemlisi. Bu sorunun cevabı oldukça basit. 5-1 Haritası, bunun yanı sıra 1-6 ve 2-6'da da aynı sorun mevcut, bozuk. Hal böyle olunca, hatırlarsanız 5-2'de hangarım olmadığını, benim 5-2'ye ulaşma şansım sıfır. Şimdi, sizin önerinizi incelersek, bu durumda nitleksiz olduğu apaçık. Peki, hangarı 5-2'de olmadığı için sorun bende mi olacak? Hayır, elbette ki bende değil; zira haritanın işleyişinden ben değil, bu oyun ile ilgilenen kimseler sorumludur. Ben ise bugün bu kapıdan atlayamıyorsam, ya o harita düzeltilecek ki, dolaylı olarak, ben o kapıdan atlayabileceğim veyahut herhangi bir admin veya herkimse, bu işten sorumlu olan, beni o haritaya, ortadaki koşulları göz önünde bulundurarak, gönderecek.
    ---Çözüm önerisi oldukça basit. Lakin, yetkinizin yetersizliğinden yakınacaksanız, lütfen bu sorunun düzeltmesi hususunda yapıcı adımlar atıp, bu sorunu derhal tespit edip, gerekli mecralara bu konuyu rapor edeceksiniz ki, ben de foruma girip, admin beni şuraya atsın, admin beni buraya atsın; zira akıl hastasyım, 4-5' Haritasına gidip 5-1' e açılan kapılaran hiçbirine atlamayıp kendi kendime şikayette bulunayım demeyeyim.
    ---Lütfen bu yazdıklarımı iğneleme olarak, ancak aynı zamanda durumu yansıtan birer aracaı olarak görünüz; zira yergimin ana hedefi, bu oyundan mesul kişiler; lakin bunun yanı sıra, en büyük odağım, sizin pekala nitelikli olmayan önerinizedir.

Son düzenlenen: 26 Nisan 2020
  5. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

5-1 haritasında portallarda oluşan sorun raporlanmıştır fakat dediğim gibi sizi o haritaya göndermek gibi bir durum söz konusu değildir.
    Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Luminous bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.