5-3 de kesim yapanlar gelin bi içeri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ľαzαяυѕ tarafından 29 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Burdan topluca size şunu söyleyeyim adamlık değil bu yaptığınız şeref kasıyorum diye pet kesmeler görev var diye afk kesmeler bırakın bunları göreviniz varsa gidin baskına. Cidden söyleyin bi ne bunların yaptığı ne isim takarsınız siz ?

2. Bu konuyu neden güncelleme ve fikir havuzuna açdınız ortada ben fikir göremiyorum

3. Bende sordugum sorunun cevabını goremiyorum ? Sırf yorum yapmak için yazma.

4. Ben palladium haritasında kimsenin gücüne bakmaksızın bot hariç kimseyi kesmem çünkü birini kesersem düşmanlarım olur düşmansa kasıldığım haritada karşıma çıksın istemem bu benim tercihim her insan farklı düşünür nitekim savaş oyunu oynuyoruz görevlerimizden biride düşman şirket oyuncularının kasılmasını engellemek arkasında sağlam bir ittifak varsa gemisi sağlamsa rakip oyuncuları kesebilir çünkü ileride onun için tehlike oluşturabilir

5. başkaları öyle düşünmüyor işte. Toplanıyor 4-5 kişi 5-3 e gelip önüne gelen gemiyi kesiyorlar. Gücümüz de yetmiyor 2 saat gidip gelmekte bayağı koyuyor saatde 2500 pala toplayacagıma 1500 zar zor topluyorum

6. Merhaba ,

Konu açarken doğru bölüme açmaya dikkat ediniz.

Oyun sisteminde eğer yasak olması gerekseydi yasaklar yada bir takım engellemeler oldur. Her ne kadar etik bir davranış olmasa da maalesef oyun sisteminde bu tür olaylar olabiliyor.

İyi forumlar.

Ľαzαяυѕ bunu beğendi.
  7. Ancasin

Ancasin User

Dediklerinden biz de rahatsısız, hatta baskınlar yüzünden bazen 1 saatte topladığım paladan daha az topluyorum. Ama 5-3 de 150 düşman kes görevi var 75 milyon tp veren. Bu görevi yapan adama da "neden bu görevi yapıyorsun?" deme hakkı yok kimsenin her ne kadar hoşumuza gitmese de.

*KORCAN96*[GHST] bunu beğendi.
  8. Modlarım pala toplarken birisi gözüme çarptı abartmasız yaklaşık 1 saatdir pala topladığım alanda sürekli dönüp durdu ama pala gemi pala toplamadı peti topladı bot olduğunu anlamak için brir kaç kere petini kestim ve anında tekrar doğup toplama moduna geçti ama o sırada gemi yine sürekli dönüyordu en sonunda gemiyi kestim 4-5 dakika sonra bulunduğu yerde doğup tekrar aynı hareketleri yapmaya başladı. Bunun bot olduğundan eminim ve kendisinin ceza almasını istiyorum supporta yazarsam olumlu bir cevap alır mıyım?

9. Pala toplıyan bir oyuncu ihtiyaç sahibi yani zayıf gemiye sahip biridir onun için 5 3 haritasında asla gemi kesmedim kesmemde görevi var evet ama alacağım 75 mil tp için asla kendime sövdürtmem.Gemi oyuncunun aynadaki yasımasıdır.

Ancasin ve Ľαzαяυѕ bunu beğendi.
  10. Ancasin

Ancasin User

Aynen. Ama yapana da niye yapıyorsun diyemeyiz :)

11. olaya yanlış bakıyorsun , sonuçta bu bir savaş oyunu . senin mantığınla gidersek 5-3de taş toplayan adam nasıl kasılma ihtiyacı duyduğundan orada duruyorsa , Kris vb. kesen adamda aynı şekilde kasılma ihtiyacı duyuyor . O zaman bu haritalara da baskın yapılmasın . Ee ne kaldı geriye ? 4-x haritaları (4-5 Hariç diyelim.) , benim bildiğim kadarıyla 4-x haritalarında portal bekleme olayı eski ekran gittikten sonra gelen yeniliklerle kalktı , zaten orayı kullanan bile yok uzun atlama cpu'su ile isteyen istediği yere ulaşıyor kısa sürede. Ne olacak şimdi , gemideki elit lazerleri neye harcayalım , kime harcayalım ?

Ben de 5-3 haritasında baskın yapmayan arada bir gidip taş toplayan bir oyuncuyum , ama beni kesene sen beni niye kestin diye bir söylemde bulunamam . Alırım pilot profilini , yarın öbürgün nickini değiştirip taş toplamaya kalkarsa haberim olur ancak öyle keserim . Aksi takdirde söylediğim gibi bu bir savaş oyunu sen kalkıpta burada beni kesemessin ***** tarzında söylemlerde bulunamazsın , buna hakkın yok. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir .

12. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Cezalar sistem tarafından verilmektedir.Ancak uzun bir videoyla kanıtlayıp supporta yollayınız gerisini bizler bilemeyiz.

Konuya gelirsek ben kapılardan vs elime geçen elitlerle 5-3 te baskına çıkarım.Sonuçta o kişiler rahar rahat toplarsa kapı açar kapıyı yapar şirketine + kazandırır.Niye düşman şirket + kazansınki.

İyi forumlar

13. Bu bir savaş oyunu, bir savaş oyununda da bunların olması gerekiyor zaten.

Bir-zamanlar... bunu beğendi.
  14. Sen benim demek istediğimi anlamamışsın. Eskiden darkorbit de hesap kasmak kolaydı ama şimdi yeni başlayanlar için hesap kasmak çok zor. Her yer elit dolu, kendi şirket haritanda şirketinden çok düşman gemi var. Yani demek istediğim seni keserler sen ismini alırsın uygun zamanda sende onu kesersin bir daha da sana bulaşmaz ama bizim gibi orta ekipmanlı gemileri gücü yok diye kestikçe kesiyorlar. Yok görev var yok bizde senin gibi çok kesildik bırakın bu bahaneleri de biraz durumumuzu anlayın...

15. O zaman farklı bir yöntem bulacaksın bu oyunda sadece Palladium'da gg kasıp kapı açarak gelişmeye çalışırsan 2-3 sene o haritadan çıkamazsın , o zaman içerisinde de zaten oyun ilerleyeceğinden yine de yeterli ekipmana sahip olamazsın . :) Yok bu haritada bizi kesiyorlar kasılamıyoruz bana da bunlar bahane gibi geliyor , en basitinden patlayanlar olarak toplanın bir grupta , birlikten kuvvet doğar hurrraaaa saldırın sizi tek ve ya A-F-K iken bulup sıkanlara :D

16. Terminatör'ün dediği doğru. tamam 4-5 kişi toplanıp 5-3 kıyımı yapmak da güzel birşey değilsede palada kesemezsin diye bir kuralda yok sonuçta oyuna yüzlece hatta binlerce lira yatıranlar var

17. sa öncelik le şunu belirtmek istiyorum madem oyun icabı düşman görev alıyor palada 150 düşman kesmek tiye bir şey var her şirkete bir 5.3 yapılsın nasıl ki düşman haritalarını gidilip baskın yapılıyor sa palaya da bir fark lı lık yapılsın fikrim ve düşün cen

18. Aslında fena fikir değilmiş, ama fikirlerinin yeri için ''Güncelleme ve Fikir Havuzu'' adlı bölüme konu açmalısın(anketli)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.