Bug / Oyun hatasi 5-3 Durduk Yerde Can Gitmesi !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KafamHafifDumanlı tarafından 23 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TR6 5-3 Durduk Yerde 53k 53k Hasar Alıyorum Tam Can Doluyor Lütfen Çözüm Acillen Pala

Toplamıyorum Teşekkürler Yardımcı Olan Arkdaşlara

2. Merhaba ,

Eğer mayın bölgelerdeyseniz bazen gözükmüyor ve çarpılıyor. Eğer ekran görüntüsü alıp haritanın neresinde yada ne şekilde hasar aldığınızı anlayacağımız bir resim ekleyebilirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

Mesajıma Nasıl Resim Eklerim

İlgili konuyu incelerseniz yardımı olacaktır.

İyi forumlar.

3. [​IMG] buyurun petim ve durduk yerde hasar yiyoruz ve tam oyuna girecekken üstümde brakuda patlıyor kami gibi

4. Merhaba ,

Bazen korsan haritalarında Barracuda npc'si bug'ta kalıyor. Canı az şekilde doğuyor yanıp sönmeye başlıyor ve bir oyuncunun yanına giderek patlıyor. Bazen sanırım görsel hata nedeni ile gözükmüyor. Eğer bulabilirseniz kendiliğinden patlamadan onu patlatın. Yada uygun bir yerde çıkış alıp 5-10 dakika bekleyip tekrar giriş yapıp deneyin.

Ayrıca bu durumu iletmiştik fakat tekrar ileteceğiz.

İyi forumlar.

tabutçu99 ve KafamHafifDumanlı bunu beğendi.
  5. Teşekkürler Deneyecegim !

6. Merhaba ,

Deneyip daha sonra konuya durum hakkında bilgi yazarsanız seviniriz.

İyi forumlar.

7. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bu durum bir bitiyor bir yeniden başlıyor bana da sürekli oluyor peti tamir etmekten palladium toplayamıyordum.

8. Captivity

Captivity User

Bende korsan görevlerini tamamladıktan sonra kristallon kesmek için x7 haritasına gittim ve 53k 53 k yine sürekli vuruyordu acaba bu barracuda portaldan bizimle birliktemi atlıyor yada bastığım bir mayındamı buga girdi anlayamadım :) ( bide gözlemlerim sonucu barracuda npcsinin canını azaltıp yanıp sönmeye başlayınca bırakırsak bu bug oluşuyor normal kestiğimde hiç başıma gelmedi)

9. *Soulfly*

*Soulfly* User

hasar aldğnz yerde sayfayı yenileyin bikac saniyeliğine baracuda görünecek sıktığınzda sorun cözülür

10. BADBOY666

BADBOY666 User

cm yada mod bey portalda saldırıya korumalı bölgede iken peki aynı şekilde oluyor bunu bi açıklar mısnız

11. dikduran1

dikduran1 User

bu uzun zamandır devam eden bir durum. mayınla alakası yok tahminimce.
    npc keserken özellikle dikkat ederseniz; npc patlamaya yakın kami gibi 50K gibi bir hasar veriyor etrafına...
    ne kadar hesaplama ve takip yaptıysam 50K nın nerden geldiği belli değil.

12. 5-3 değilde ben 5-2de grupça kasılırken bazen hiç bir etki olmaksızın hasar aldığımı gördüm.

13. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konu ile alakalı olarak,yetkililerimiz Teknik Ekibe rapor etmişlerdir.

En kısa sürede gereken yapılacaktır.

Keyifli Forumlar.

14. tabutçu99

tabutçu99 User

aynen fm nin soyledigi gibi baracuda bugu canı az kalıp bırakınca sistemde gorunmuyor ve bug oluyor eyer haritanan 4-4 e atlayıp yeniden gelirseeniz hata duzelir aksi taktirde oyundan cıkıs yapıp geri girseniz bile sorun cozulmez.

15. aynen oyunu yenileyip başla dediğimizde baracuda gorunuyor ancak hemen gidiyor .

tabutçu99 bunu beğendi.
  16. aaynen bendede bazen patlama sesi oluyo hasar alıorum fakat görüntüde bişey ok.bazende kamuflaj mayını patlaması oluyor.

tabutçu99 bunu beğendi.
  17. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Petinizi kamikaze modülüne alırsanız size atack yapan yaratığa otomatik olarak petiniz patlayacaktır.Bu sayede buga giren yaratığı kesmiş olursunuz.

Keyifli forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Haziran 2015
    tabutçu99 bunu beğendi.
  18. banada 5-3 te vru 4-4 atlama kapısında kapının sadece tek bi noktasına gelınce mayın patlamış gibi can gıdıyo hareket edıyom tekrar aynı yere gelıyom yıne oluyo görünürde hiç bişe yok orda bi sıkıntı var..

19. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Video çekip gönderme ihtimaliniz var mı?

İyi Forumlar

20. tabutçu99

tabutçu99 User

aynen boyle de duzeliyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.