5-3 Hakkında Objektif Bir Önerim Var

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve мσүαтsίgαηsķαүα.Влди tarafından 13 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

geminiz kesildiği zaman hammadde palladium'un belli bir kısmı da çöp olarak çıkmalı mı.

1. kesinlikle, oyunu daha çekişmeli bir hale sokacaktır

27,8%
  2. hayır.

72,2%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. atlama cpu ları çıktıktan sonra baskınların pek bir tadı kalmadı. eskiden portal tutardık.. 4-4 4-1 4-2 4-3, bir tadı kalmadı. adam gideceği yere iki tıkta ulaşıyor. başta buna hiçbir zaman katılmadım.

5-3 ise başka. daha doğrusu korsan haritaları, ışınlanma yok. giriş tek yerden çıkış tek yerden, daha doğrusu 3 giriş yeri 3 çıkış yeri de var. alternatifler..

zaten şu 5-3 te dalmama konusunu anlamıyorum. şahsen de dalmasınlar. kesilmek hoş bir durum değil. gemim dillere destan değil. fakat şu dostluk halleri insanı sıkmıyor değil. gemi patladıktan sonra da diğer hammaddeler gibi palladium da düşmeli. belli bir yüzdesi. oyunu daha eğlenceli kılacaktır. oyundaki en güçlü şirket korsan haritalarına hakim olacaktır. bu da rekabeti oluşturur. düşünsenize portallarda yüzlerce mmo gemisi. eic içeri girmeye çalışıyor vs.

böyle değerli bir madene her şirket sahip olmamalı. 3 şirket var. bir tanesi mesela. ya da en güçlü klan. daha mükemmel bir hal alacaktır

edit: bakın bireysel oyun oynuyoruz. giriyoruz topluyoruz çıkıyoruz. bir gemi geliyor hepimizi tek tek kesiyor. ne yapıyoruz, kaçıyoruz. yahu ben bile kaçıyorum. geçen gün dalmaya başladım. adamın canını neredeyse 20.000 e indirdim bir arkadaş sıkmadı. güçlü şirket güçsüz şirket değil, örgütlü oynayan, takım oynayan adam o portaldan atlamasını da bilir 5-3 e girmesini de

bakın çook eskiden 4-4 te 50 60 kişi portal beklerdi. biz 5 kişi keserdik hepsini. global avrupa 1. aynı anda portaldan atlanır. 3 saniye koruma açılır herkes akıllı bomba patlatır. e zaten adamların canı ne kadar kaldı? :)) bu bu kadar basit, darkorbit çok güzel bir oyun. bunun zevkine bizler vardık yeni oyuncular varamıyor arkadaşlar. göründüğü kadar basit değil işler. akıllı olan çevirir savaşı. son olarak takım oyunu çok önemli

edit2: yani demek şu. darkorbit 1-6 da iç savaş çıkartıp taşta 2 klan üyesini patlatıp ts veya rc de oley çekmek değil. yahu eski oyuncular elbet vardır. bakın yeni arkadaşlara söylüyorum aklınız hayaliniz durur, aşrı kalabalık olurdu savaşlar. olay bu yani palladium kaybetmişsin almışsın hikaye, savaşalım diyorum özetle. patlasak da patlatsak da bu kadar basit arkadaşlar

edit3:

''arkadaşlar 2 saat sonra yani 20.00 da 5-3 e geçeceğiz gelmek isteyenler şuraya şuraya gelsin..''

gibi şeyler olabilir chatte. şirketler toplanır beklenmeyen bir saatte girer. gece başka şirket istila eder sabah bir bakmışsın ki düşman şirkette mesela. gibi gibi

Son düzenlenen: 13 Temmuz 2014
  2. O zaman Palladium'a hakim olan şirket daha da güçlenir, bu da rekabeti olumsuz kılar. Oyum olumsuz.

3. 5-3 falan birbirine girer çok vahim şeyler olur... şimdilik oy kullanmicam

4. Olabilir.Eskiden düşüyordu

5. gerçek bir şirket savaşı istiyorsak eğer? en azından takım oyunu oynayan arkadaşlarımız kazanacaktır. en güçlü şirket atıyorum vru olsun. 30 kişi dolaşan bir klana 3 5 gemi ne yapabilir arkadaşlar

6. Bu devirde öyle bir şey mi kaldı? Adam diyor ki:''Hangi şirket palladium'da güçlü? VRU. Geç vruya o zaman. Aynı bu şekil işliyor, üstelik 30 kişi dolaşan bir klana 3, 5 gemi ne yapabilir? Bir şey yapamaz, sürekli kesilir o 3,5 gemi, palladiumları helak olur.

7. olmalı :D

güçlü şirketin yanına geçmek zaten oyunu zevksiz kılacaktır, tercih meselesi, 30 kişi dolaşan zayıf şirket olsa diyorum mesela. ne bileyim yani chate yazılır

''arkadaşlar 2 saat sonra yani 20.00 da 5-3 e geçeceğiz gelmek isteyenler şuraya şuraya gelsin..''

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Temmuz 2014
  8. Oyunda oyuncu kalmadı ki.. Kim gelecek sanki.
    Bu arada flood yasak.

9. hallettim, farkında değildim :)) orası da var.. rekabeti olumsuz etkiler diyenler var da ne rekabeti :D aç bırak adresi 10 dakikada bir mause çevir tıkla bi ileri git ne bileyim bi roket at tekrar hayata devam et. bu mu rekabet.. anlayamıyorum

10. Yani tüm olay palladium'u gemi patlatarak da kazanmak değil. Oyuncu olmadıkça rekabete pek yansımaz, zaten sırf palladium gemiyi patlatınca da çıkıyor diye rekabetin artacağını sanmıyorum.

11. kesinlikle artar, oyuncular tek takılmak yerine örgütlenmeye bakar bu da daha çetin savaşları bir araya getirir, saygı duyarım tabii

üstat kendi şirket haritamızı koruyamıyoruz. 4-4 te adam farkı açıp ya da yavaşlatıp cpu ile 1-1 2-1 3-1 e atlıyor ediyor. e bu insanlar nerede ne için mücadele edecek tabiyki kaynaklar için gibi gibi de düşünebiliriz mesela

12. Adamı kessen gelecek palladium büyük bir miktar değil, bunu oyuncuların o kadar önemseyeceğini sanmıyorum, üstelik sürekli kesilirsen palladium toplayamazsın, şirket değiştirmek zorunlu hale gelir, her serverda örgütlenecek kadar oyuncu yok, hatta oyunda oyuncu kalmadı. Tabii bende herkesin fikirlerine saygı duyuyorum, herkes fikrini beyan ediyor.

Kaynaklar için mücadele.. Bence bu sadece bir slogandır, semboldür. Sırf gemilerden palladium düşüyor diye örgütlenme, birlik, rekabet olmaz derim ben.

13. anlıyorum üstat.. oyun başka şeyleri de değerli kılabilir. bu işler göründüğü kadar basit değil tabii :)

14. Eskiden vardı hatırlıyorumda, niçin gerekli hala çözmüş değilim.

15. olmamamalı şidetle karşıyım

16. Tek katıldığım yer Kesilen düşman gemilerinden Paladium düşmesi :D

17. full ful çarın var sanırım hep guçsuler duşunmeden soyluyorsun
    oyunu bırakırım ve bırakan ben tek olmam

18. Eğer paladium da bir hammade ise diğerleri gibi çöğ olarak düşebilir değil mi ?? Bizim server de ben EİC de iken EİC palaya hakim di .. ki hala da hakim ben MMO ya geçtim o yüzden onlar toplasın ben onları kesip alayım :D

19. bende pala hakimm mmo ya geçem ama cubi yok onlarda :D ne yapcam bilmiyorum

20. Abi bazen şeref, yapamassın, şerefi bir kenara atıp sadece gelişmenede bakabilirsin, istersen bak Global Amerikada hep şirket değiştiriyorlar, yapacak bir şey yok. Havocları fulleyene kadar bence pala yapmalısın o yüzden mmo ya geçmelisin diyorum.

21. -onur5000-

-onur5000- User

Bencede olması gereken bir fikir savaşları artırır +1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.