5-3 haritasi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *O*R*X*A*N tarafından 17 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *O*R*X*A*N

*O*R*X*A*N User

S.a modum 5-3 haritasinda bir kosede (sisli bolgenin kenarinda) durup palladium toplamak istiyorum.petimin ne kadar mesafeye gittiyini nasil hesaplaya bilirim .Hammadde toplayıcı (Seviye: 3)ve radar 3 tane 3lv 3 tane 2lv var .yani ben dururken petim sisli bolgede en cok ne kadar meafeye gide bilir ??
    Bide petim saate ne kadar palladium toplaya bilir???
    Simdiden tesekkurler.

2. Bu mesafe olayı çok sorulan ama hesaplanamayan bir durum. Tecrübeli arkadaşlar varsa ne kadar gittiğini göz kararı söyleyebilir.

3. bende 12 tane 3. seviye radar var o şekilde sisli bölgenin uzun kenarının yarısı kadar gidebiliyor çok rahat sendekilerle sisli bölgenin kısa kenarın yarısı kadar falan gider heralde ama oyundan düşmemen lazım ve petinde oralara kadar gitmesi için aralarda hep başka paladiumların olması gerekir yani o kadar mesafedeki bir paladiumu bulup alamaz yaklaşık senin geminin gördüğü kadar bi alan içinde paladium olmadan toplamaya başlamaz

4. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Petin tam olarak ne kadar uzaktan paladium toplayacağını kesin olarak söylemek zor.Deneyerek göz kararı bir yorum yapabilirsiniz.Paladium miktarı haritada bulunan kişi sayısına göre değişmektedir dolayısıyla ne kadar paladium toplayacağı petin haritadaki oyuncu sayısı ve haritada çıkan paladium sayısına göre değişecektir.

Keyifli forumlar.

5. *O*R*X*A*N

*O*R*X*A*N User

arkadaslar cevaplara gore tesekkurler bide pet genelde tek basina ne kadar palladium toplara 1 saate

6. onu tam olarak bilecek biri yok bu senin petinin menziline özelliklerine bağlıdır ayrıca girdiğin zaman orada nekadar oyuncunun orada pala topladığına bağlı bi mesele boşuna net bi rakam sülemelerini bekleme :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.