5-3 Haritasında çok fazla bot kulanımı ! (TR2)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve forum_gezgini008 tarafından 23 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 5-3 Haritasında çok fazla palladium botu kulanımı var yetkililer ilgilenir umarım !
    (EMEK HIRSIZLIĞINDAN ) başka bişey değil ..
     
  2. Labirent

    Labirent Guest

    Merhaba,

    Bu gibi yasak yazılımların tespiti merkez tarafından yapılıp. Hesapları kapatılacaktır.
    İçiniz ferah olsun lütfen

    İyi forumlar
     
    forum_gezgini008 bunu beğendi.
  3. Teşekkürler :)
     
  4. Labirent

    Labirent Guest

    Merhaba,

    Farklı bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

    İyi forumlar
     
  5. Yaklaşık 30 sene sonra falan kapatırlar sen ferah tut :)
     
    xxNamikaze ve MURTYMAN bunu beğendi.
  6. MURTYMAN

    MURTYMAN User

    Kapatsalarda bir görsek artık. 1-2 de basit bir görevi dahi yapamaz olduk.
     

  7. Sayın Labirent modum artık herkes bunalıma girdi Merkez ekibe iletiliyor ama bu kadar ağır işlememesi lazım, Biliyorum sizin elinizden birşey gelmiyor Onların belirlediği söylediği şeyler dışında yazı yazmıyorsunuz. Eskiden Jüpiter ile Kıyamet Modum varken Forum Modluğuna başvurdum kabul edildim de verilen skype ve ts adresine gidicektim. O gün Sayın Artemis Bot la ilgili bir konu paylaştı ve hiçbirşekilde o adreslere gitmedim. Iptal ettim. Başvurun diye link bırakmıştın ordan aklıma geldi bu konu. Jüpiter Mod göremiyorum ama Kıyamet aktif olarak buralarda.
     
  8. Labirent

    Labirent Guest

    Merhaba,

    Botlarla ilgili paylaşımlarımızda merkez ekibe defalarca ilettiğimizi söyledik. Mod başvurusuna gelecek olursak uygun bulunduğunuz takdirde tekrar başvurabilirsiniz.

    İyi forumlar
     
  9. benzales

    benzales User

    Bilmediklerinimi sanıyorsunuz?? Piyasada ne tür botlar olduğunu onlarda biliyorlar ama burdakilerin anlamak istemediği burda milyon kerede konu açılsa bot taramalarını merkez ekip yapıyor. Forum moderatör ve tr deki herhangi bir adminin bot kullanıyor diye herhangi bir oyuncuyu banlama yetkisi yoktur.

    Banlama yapılmamasının 2 nedeni olduğunu düsünüyorum.

    1)Bot kullanan oyuncu sayısı oldukça fazla, herhangi banlamada sınırlı veya sınırsız şekilde cezalandırmada ciddi anlamda oyuncu azalacağı biliyorlar.(Hal böyleyken bir banlama olması halinde oyunun bsgo oyunu gibi sonlandırılması pek uzun sürmeyecektir.)

    2)Bot kullanan oyuncular vip, katlayıcı, indirim, uridium, tecrübe ve şeref destekleri almakta. Olası banlamada şirketin elde ettiği gelirler büyük ölçüde düşecektir. Bunuda göze alamadıkları için botlarla ilgili sikayetleri dikkate almıyorlar.

    Daha önce banlama oldumu?? Oldu tabikide

    Son yapılan banlamayıda biliyorsanız hesaplardaki içerikler azaltıldı ve 2 hafta süreyle yasakladılar. Bot konusunda kesin bir tavır sergilenmek isteniyorsa sınırsız banlama olmalı. Emin olun eğer böyle bir banlama olursa bu oyunun sonu çok uzak degil. Bsgo kapandı darkorbit mi kapanmayacak.

    En iyi çözüm kendi resmi botunu çıkarmasıdır. Oyunda sağlam bir hesap yapmak ve rütbe yapmak için çok fazla zaman harcamak gerekiyor. Günümüzde trend oyunlara ilgi artmakta. Hiç bir oyunda da darkorbit de olduğu kadar vakit geçirmek gerekmiyor. Darkorbit i bitiren noktada budur. Bu yüzden bot cazip geliyor yaa.
     
    Melik•Bey bunu beğendi.
  10. İyi özet hocam. Bencede darkorbitin kendi sistemine bot tarzı bir uygulama sokmasıdır. Oyun kapalı iken gemiler kendiliğinde yaratık kesip kutu pala toplasın. Vede oyunun biraz kolaylaştırılıp, içeriğin ve görevlerin artırılıp ödüllerinin artırılması lazım. Yoksa botçuları banlayarak kazanacakları birşey yok.
     
    Melik•Bey bunu beğendi.
  11. Zan-zun

    Zan-zun User

    ne Zaman tespit edeceksiniz kac yil oldu 3 yildir tespit edemedilermi daha
    yada merkez diye bir yer yokmu ?
    Burda mileti sabir edin tarama var diye diye kandiriyorlar

    Burda bannlama diye birsey olmaz ben inanmiyorum sizde inanmayin
     
  12. Labirent

    Labirent Guest

    Merhaba,

    Bot taramaları yapılınca bunun duyurusu forumdan sizlere bildirilir. Ne zaman olacağı hakkında bir bilgimiz yoktur.

    İyi forumlar
     
  13. Konu kitlenmesin , herkes görüşlerini yazsın .
     
    Melik•Bey bunu beğendi.
  14. Vru

    Vru User

    tr4 ohule kardeşim
     
  15. Keşke yarın etkinlik ile beraber gelse
     
  16. 54daest

    54daest User

    1.Botlar Kendini Ele Veriyor!

    2.Botlar Artık Çığrından Çıktı

    3.Bot Kullananların Cezalandırılsın

    4.2 bin kişi banlandı diyorlar sıralamada hiç değişme yok bence banlanan falan yok kullanan insan akıllı kullanmayan saf yerine konuluyor

    5.Ana harita hariç tüm haritalar bot dolu. Basit bir günlük mordon görevini dahi yapamıyorum. Ben işaretlerken bot çoktan vurmuş oluyor. BL haritaları dahi botlu. Çözüm var mı?

    6.EMEK HIRSIZLIĞI ..

    7.Merhaba,

    Defalarca dile getirmemize rağmen bir kez daha tekrar edeyim

    Bot Kullananların Cezalandırılsın . =) sevgilerimle 54daest
     
    Makinist.57 bunu beğendi.
  17. Keşke hemen çözüm bulsalar bizde kurtulsak artık enayi yerine konuluyoruz.
     
  18. Labirent

    Labirent Guest

    Merhaba,

    Bot cezalandırması geldiği zaman hepimiz sizlerle beraber oturup haksız banlandım konularını kilitleyeceğiz :)

    İyi forumlar
     
  19. Ahh nerde o banlamalar ben ümidimi kestim artık labirent bunlar banlayan olmıcak bu gidişle. Kendi kendimi boşuna burda paralıyoruz.
     
  20. Labirent

    Labirent Guest

    Merhaba,

    Bekleyiniz :) bu oyunda bot hiç bir zaman teşvik edici olmamıştır. Merkez ekip hiç birinin gözünün yaşına bakmayacaktır.

    İyi forumlar
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.