5-3 Haritasındaki Düşmanlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tostburak tarafından 23 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. tostburak

tostburak User

hayır cidden çok N/A değiller mi üstüne o kadar bot varken emeğiyle toplayan 8 irislere dalıyorlar bir N/A tabi pvp yapmaya anca güçsüzü ezsinler .dd beni oyundan en çok soğutan insan grubu bunlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 May 2020
  2. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Bir PvP oyunu oynuyorsunuz, bunu unutmamanız gerekmekte.

Hesabınıza gerekli ceza tarafımca uygulanmıştır. Bu üslup bozukluğunun tekrarı halinde cezanın katlanarak artacağını belirtmek isterim.

İyi forumlar.

3. Kendisine ceza verdiyseniz konuyu kilitleyebilirsiniz bence :D

4. ateistkeci

ateistkeci User

Bazı 5-3 problemleri :)

5. titans___

titans___ User

bu oyunda hile hurda ile kasılan pvp tarzı oyunda progrm kullanıcaksa neden oynuyor bu saçma geliyor program kesiyorken ben elle kasılırken kalkansız hız diroid uçuş düzeninde dp i inmezmi 36 promethus uber rocket sepromla sıkıyorum gemisi enforcer veya başka gemide ben program kullanarak beni kesene ne diyim oyuncu mu program kesyor bunlar albay vesaire rütbeleri olan kişiler hatta tek kapı yapmış gemi bana sıkyor ha çift güçlendirici var ben x-1 sıkıyorum bunlara elit lazer bile sıkılmaz hatta sıkmıyorum bile kaele almaya gerek yok sıralama falan onlarla uğraşamam çok masraflı esasın da beni aşyor parassı olan harcasın ha az da olsa harcıyorum da tslerde duyduğum miktarlar çok yüksek beni aşyor .

6. KuRaLSıZ

KuRaLSıZ User

5 2 ve 5 3 haritalarına koruma bırakırsanız çok iyi olur 8 iris pala toplarken düşman gelip adamı kesiyor ve siz koruma bölge yaparsanız herkesin için rahat olur...

7. Şey yapsınlar istersen, gemiyi 2 saat oyunda tut sabit bir şekilde hiç hareket etme, ototmatik palladium deponda fullensin uğrasma

8. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Program kullanan oyuncuların banlanmaları, yapılan taramalar sonucunda merkez ekip tarafından yapılmaktadır. Şikayetlerinizi raporlarımıza ekleyip merkez ekibe bildiriyoruz. Umuyoruz ki en kısa sürede herkes hakettiği cezayı alacaktır. Ayrıca dediğiniz gibi rütbeli gemi oynamak çekilen vip, indirim, tecrübe ve şeref gibi desteklere verilen ücretlerle bir miktar masraflı olmaktadır. Fakat çok yüksek miktarlar değildir bunlar size belki yanlış bilgi verilmiş olabilir.

Belirtmiş olduğunuz durumla ilgili daha önce açılan öneri konuları mevcut. Dilerseniz buradan inceleyerek ilgili konulara destek olabilirsiniz.

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
  9. ONURBEY

ONURBEY User

Bu oyunun temel amacı;

Gemi ve yaratık kesmek,

Ama maalesef son zamanlarda, gemi kestiğin zaman, chatte olmadık küfürlere maruz kalınmaya başlanıldı,

Tekrar yazıyorum, oyun GEMİ KESME üzerine kurulu.

2008 yılında bu oyuna başladığımda evet bende zorluklar çektim, ama bu kadar değil, yardımsever insanlar vardı o dönem, saygı ve sevgi vardı, haritaya düşman zor girerdi, görev yapacaksa izin alırdı,

Şimdi kendi şirketinde ki oyuncu düşmanla birlikte seni kesiyor, KÜFÜRLER almış başını gidiyor,

5-3 haritası B O T dolu, 1 palaya 10-15 gemi gidiyor, haliyle orası gemi kesme görevleri olanlar için ideal bir yer haline geldi.

Gemi kesme görevinde, oyuncunun gemisine bakıp, aaa bu 8 iris bunu kesmeyim diyemiyorsun, sonuçta oyun sana gemi kesme görevi vermiş sende keseceksin, yarın birgün full olduğunda, gemi kesme görevi yapmayacak mısın ?

Elbette; kendim düşman haritaya çıktığımda, güçsüz gemileri gördüğümde kesmiyorum, hatta yaratık güçlü ise, yardım edip, diğer güçlü gemilere yöneliyorum. Tabii herkes bunu yapmayabilir.

Ayrıca .Hypnos. Modum harcamalardan bahsetmiş;

Verilen ücretlerin bir miktar olduğunu yazmış, bir miktar değil, birçok miktar sayın Modum, ve bu miktarlar çok yüksek bunu hatırlatayım dedim.

Saygılarımla.

10. muhbirler

muhbirler User

kardeşim isyan etmeye maalesef hakkın yok güçlenince sende kesicen :)

11. Oyun olduğunu unutmamak ta fayda var. Güçlü ya da güçsüz. Güçsüzsen ona göre de taktik geliştireceksin. Ezik gemilerle güçlü gemilerin de kesildiği malüm.. Ücretlere gelince. Çok abartılı çook. Her kesime hitap edebilecek bir ücret politikasına gidilmeli.. Hayırlı bayramlar cümleten..

12. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Chat takımınız elinden geldiğince aktif bir şekilde işlerini yapmaktadırlar. Altını çizerek söylemek isterim ki Türkiye takımında herhangi birinin hesabına para yatmadan, gönüllülük esas olarak çalışıyoruz. Bu bahsettiğim olay Takım Liderimden tutun bizlere kadar böyledir. Bu sebeplerden dolayı, her an her saat CM görmeniz mümkün olmayabilir(ki böyle bir şey nadirdir :) ama gende olabilir)Gördüğünüz küfürleri /report seçeneğini kullanarak bizlere en kısa sürede ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Bot banlamaları hakkında merkez ekip bakmaktadır bizim yapabileceğimiz ufacık bir çözüm yolu veya ceza uygulama gibi bir yetkimiz yoktur.
    Bigpoint Games şirketi özel kuruş olduğundan dolayı fiyatlar ülkenin para birimine göre(kaar elde etmek amacı) ayarlanmaktadır. Bu demek oluyor ki,

1 Euro = 7,41 Türk Lirası 24.05.2020

Şu anda internetten güncel olarak aldığım rakamdır, ileri ki günlerde değişebilir. İşin özüne gelirsem Ülkemizde bu Euro kuru varken bu fiyatlar bence gayet normaldir.

İyi Forumlar.

13. ONURBEY

ONURBEY User

Sayın Titan. Modum;

Yazdıklarımı iyi okumamışsınız sanırım; :)

Elbette çok iyi anlıyorum sizi, elinizde ki yetkiler sınırlı olunca, doğal olarak böyle eliniz kolunuz bağlı, sıkıntı yaşamaktasınız.

Allahım yardımcınız olsun.

Şikayet anlamında yazmadım, şu an ki oyunun geldiği nokta ile ilgili bir bilgilendirme yaptım,

Benim anlatmak istediğim, şu zamanlarda Corona Virüsünden dolayı evde kalan gençlerimiz, oyunumuza hucüm etti, fakat oyunun genel mantığını anlamadıklarından dolayı, gemileri her kesildiğinde chatte küfür etmeye başladılar.

Elbette report ediyoruz ama çözüm bu değil sanırım, oyuncunun chati de gidince oyundan iyice soğuyup oyunu bırakıyorlardır büyük bir ihtimalle,

Burada yapılması gereken şey sanırım; CHAT görevlilerinin arada bir bilgilendirme yapması, oyunun bir savaş oyunu olduğunu kesmek kadar kesilmenin de doğal olacağını anlatan ufak tefek bilgilendirmeler,

Ayrıca oyunun pahalı olmasından değil, .Hypnos. Modumun bu oyuna harcanan miktarın o kadar abartılacak kadar çok masraflı olmadığını, harcamaların yüksek miktar olmadığını yazmış, :)

Şu oyuna yatırdığım miktar hiç te azımsanacak bir miktar değil :)

Saygılarımla,

14. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Her oyuncunun oyun içerisinde yaptığı ödemeler kendi sorumluluğu ve tercihindedir. DarkOrbit oyununun bir savaş PvP ve PvE kavramları olan bir oyun olduğunu, savaşan oyuncuların iki amaçtan birini gerçekleştirdiğini (kes ya da kesil) ancak ortak amaçlarının eğlenmek olduğu bir oyundur. Bu kavram ile ilerlemek gerektiğini tüm oyunculara tabi ki belirtmek gerekiyor, ancak bazen oyuncular sıkıntıya düşebiliyor. Böyle durumlarda Düşük Seviye olan oyunculardan harita değiştirmesini istemekteyiz veya oyun arkadaşları ile mücadele etmek daha verimli ve eğlenceli bir çözüm olabilir. Dediğiniz gibi yüksek seviye ve rütbeli bir oyuncunun o mevkiye gelmek için harcadığı zaman ve emeğin karşılığını alması lazım.
    Bot konusunda ne yazık ki Ülke Takımlarının yetkisi bulunmamaktadır, Merkez Ekip tarafından işlemler yürütülmektedir.

İyi Forumlar.