Öneri 5-3 Haritasını Yeniden Canlandıralım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OpTİMuS tarafından 31 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. OpTİMuS

OpTİMuS User

Merhaba arkadaşlar herkese iyi oyunlar.
    Bildiğiniz üzere 5-3 haritasında artık eskisi gibi oyuncu bulunmamakta. Bunun sebebi ise çok açık. Paladium toplamak hem saldırıya açık olduğu için hem de uzun sürdüğü için artık çoğu oyuncu bu haritaya uğramıyor. Benim tavsiyem bu harita ölmesin. Aklıma bazı öneriler geldi bunları sizinle paylaşmak istedim.
    • Paladium toplama hızı düşürülebilir.
    • Paladium çıkma hızı artabilir.
    • 5 paladium veya 10 paladium 1 enerjiye denk gelecek şekilde düzenlenebilir.
    1. ve 3. önerimin bu haritayı eski haline getireceğini hatta arttıracağını düşünüyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama hepimizde bir eskiye olan bir özlem var ve bu haritanın yeniden canlanmasını çok istiyorum. Siz değerli oyuncular, gm ler ve modlar neler düşünürsünüz bilmiyorum ama vaktiniz varsa bu önerime destek vermenizi sizden rica ediyorum.
    Herkese iyi oyunlar LF 4 ünüz bol olsun

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Konunuzu Güncelleme ve Fikir Havuzuna taşıdım.

Buradan anket hazırlayıp diğer oyuncuların desteğinide alabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Alfaİnt8

Alfaİnt8 User

10 palladium = 1 GG güzel olur aslında 5-3 deki oyuncu sayısı kesinlikle artar.

4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Konunuzun devam ettirmek için lütfen düzenletip anket hazırlayınız.

Anket hazırlamadığınız takdirde konunuz kilitlenecektir.

İyi forumlar.

5. ben doğru bulmuyorum. palada ne kadar az oyuncu olursa o kadar hızlı toplanır. kimse olmaması daha iyi

6. güzel konu ama ekleme yapılabilir.. saldırıya korumalı alan olusturulmalı sisli alanda... suan bile palla toplamak imkansız gibi kimse olmadığı halde.. aşırı derece npc var ve sürekli gelmekteler...

1. sisli alanda npcler kaldırılmalı veya biz sıkmadan onlar bize sıkmamalı
    2. sisli alanda savaş olmamalı (saldırıya korumalı alan olmalı)

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümüne açtığınız konulara anket açmalısınız.

Anket açılmayan konular 24 saat içerisinde kapatılır.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.