5-3 HATASI ACİL!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ®●яoughηєcк●™ tarafından 5 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın yetkililer şu an 5-3 teyim 5-2 ye geçmek istiyorum kapıda bekledim biraz olmadı oyundan çıkıp girdim yine düzelmedi ''Atlama imkansız! Bir atlama kapısının yakınında değilsin'' diyor 5-3 te kaldım lütfen yardım edin.

2. Bildiğim kadarıyla Korsan haritalarında Geriye gidilemiyor ?

Yani 5 - 3 ' ten çıkmak için Mini haritada görünen diğer kapıya ulaşmalısınız.

Galaksi haritasını açarsanız oradan daha rahat anlayabilirsiniz.

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

5-3 ten 5-2 ye geçiş yoktur 4-4 ten dolaşarak geçmelisiniz yada başka bir hangar alarak onu 5-2 bırakıp oyunu kapatıp 5-2 de açabilirsiniz 5-3 ten 5-2 ye geçiş yoktur.

4. Merhaba ,

Sol kenarda 3 şirkete ait portal var. Kendinize ait olan portal'dan atlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Sayın moderatörüm sanırım eski bir fotoğraf bu şu an sadece 1 tane portal var bneim sorunum çözüldü ancak sadece söylemek istedim.

6. :) , Hayır Şirketinize ait portal görünür , Modum o resmi şirketinizi bilmediğinden koydu :) Her bir portal bir şirkete ait : )

®●яoughηєcк●™ bunu beğendi.
  7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sorun çözüme kavuşmuştur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.