5-3 - Kamufle

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ErzincanLee tarafından 21 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Kamufle Olunabilsin Mi ?

1. Evet

oy sayısı 38
    52,1%
  2. Hayır

oy sayısı 35
    47,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mert82382

mert82382 User

dizdim dediğin gemide kaç havoç var acaba 0 mı

2. butun kapıları yaptım 19 kerede zeta yaptım 8 havoc var begenmezsen gemı ekipmanlarınıda yazarım...

3. bence kamufle olmamasi daha iyi

4. -yeter123-

-yeter123- User

-1
    12 sv olurum bütün kapıları açarım sonra geçerim 13 e olmasın bence ben o kadar kesildim kesildiğim kadarda adam kestim boşa mı gitsin

5. DraydiBoy

DraydiBoy User

bence de kamufilaj kaldırılmasın ama o zaman görünür adam olmazki :D

6. Sen O Şartlarda Oynadın Diye Bizim'de Senin Zamanındaki Şartlarla Oynamak Zorunda Değiliz ;) Sen Gemini Dizmiş Olabilirsin Fakat Daha Dizememiş Birçok Arkadaşımız Var. Pala'ya Ne Zaman Gitsem Kesiliyorum . Sonrada Kapı Felan Yap Diyorsunuz . Pala Toplamadan Kapımı Yapıyım Arkadaşım ? :)

7. Kesinlikle pala bölgesi saldırıya korumalı olmalı. 4- 5 tane adam herkesi kesiyor sadece kendileri topluyor. Bizim de kapı yapmaya hakkımız var...

ErzincanLee bunu beğendi.

8. Katılıyorum Sana :) Biz Toplamaya Gidiyoruz 20-30 tane Topluyoruz Adam Gelio Kesiyor . Tekrar Aynı Yolu gelmemek için 200-700 Uridium Verip Portalda Doğuyoruz . Adam ise Orda Pala Toplamaya Dewam Ediyor . Bence Bu Fikir Gerçekleştirilmeli .

Güncel.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Haziran 2014
  9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Ben genelde 5-3 teki savaşları engelleyecek fikirleri desteklemem ancak burada yine saldırı ve baskınlar olabilecek ancak kamufle olmak en azından bu amaçla saldırı amacıyla oraya gelenlerden paladium toplayanları korur.

İyi forumlar

ErzincanLee bunu beğendi.
  10. 12 Level altı gemiyi de 5-3 e soktun ya erdem, helal valla :D

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  11. Opsss :D

12. HOKKABAZ

HOKKABAZ User

bencede olmalı kesim yapan çok. düşük levelli arkadaşlar kasılamıyor

13. bence olmamalı.5-3 giricek olanlar en azından full iris olmalı.Bana göre 5-3 elitlerin takıldığı yerdir ve buraya gelen düşük levelli arkadaşlar genellikle pet kesip duruyorlar.Özelliklede benim petim daha akılları basmıyor nerelerde takıldıklarını anlamıyorlar :)Yani demek istediğim 5-3 şuan iyi benim flaxlarım varken ve daha gemim güçsüzken hiç 5-3 bulaşmadım gemimi irisledikten sonra girdim.Onlarda biraz daha bilgi sahibi olup ve gemilerini güçlendirdikleri zaman girmeliler.

titans___ bunu beğendi.
  14. Palada zaten güçlüler bulunuyor orası yeni başlayanların yeri değilki :) anca oraya güçlenince gidersin.

15. Bence 5-3'de Kimse Birbirine Vurmamalı. Mesela Ben Vurmuyorum. :D

Bir Kural Koyulsa 5-3'te Kimse Birbirine Saldıramazsın Diye. En İyi Yol Bu.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Temmuz 2014
  16. bir zorluk olmadan kazanılan başarı başarı deildir eger oyunda bir yere gelebilmek istiyoan zorluğuna katlancaksın yok güçsüz oyuncu yok güzçlü oyuncu oyunda sadece oyuncu vardır bukadar beleşe konmasanız

17. yusufersin

yusufersin User

insanlar zaten saatlerini pala toplamakla geçiriyo sıkılarak.. bu bi zorluk değilmidir zaten??

18. ben ful irisim 2 konfide 400k kalkan var ama fuller milleti kesmeye başlayınca 1 tanesi yetiyor 5 dk geri gönderiyorlar gemiyi ful iris olmak da çözüm değil bu sorunun çözülmesi için oyun ahlakı olmalı ne yazık ki ülkemizde bir çok konuda ahlak olmadığı gibi oyunda da yok adam nasıl olsa oyun deyip herkesin işine burnunu sokuyor inat gidiyor insanlar oyun ahlakını kazanıp nerde gemi kesip nerde kesmemesi gerektiğini düşünmediği sürece bu sorun hallolmaz

konuya gelince kamufle olayı olursa bu kez de pala çok kalabalık olur diye düşünüyorum şahsen kararsızım

19. Ben ABD'deyim içim rahat sadece bir kere pallaya gittim ondada saolsunlar dalmadı hiç kimse :D Ama tr serverları öyle değil :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.