5-3 Korsan Haritası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MrtGllr tarafından 9 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MrtGllr

MrtGllr User

Arkadaşlar artık gına geldi seviye 12 olmayı beklıyordum palladıum toplıcam oldum gıttım 3000 ambarım var daha dolduramadan sadece 2saat 30 dakikada 544 zar zor topladım bence şirketlere ayrı harita yapılmalı sadece takas hangar haritası ortak olmalı yoksa yani bir gün chatten alaylarına kayacağım sonra oyuncu küfür edıyor olucak bir rahat bırakmadılar

2. Efe

Efe User

Haklı bence

3. Anladığım kadarıyla yeni başlamışsın oyuna palladium toplamaya gemini full lf3 bo2 ve iris yapmadan gitmeni önermem çünkü güçsüz olduğunu düşündüklerini hemen kesiyorlar ve ayrı bi harita söz konusu olamaz 5-3 için bir dünya adam kesme görevi var :)

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.