5 3 korumalı bölge

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __SON...TERTİP__ tarafından 24 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 5 3 haritasında kalkan azalmasını engelleyip oyuncuların kalkansız savaşmasını engellemek isteğinizi dile getirdiniz.kendi açınızdan bir çözüm olacağını sandınız.bunun tamamen saçmalık
    olduğu başından beri belliydi.neden.çünkü burada taş toplayan oyuncuların çift güçlendirici ile taş
    toplayabileceklerini ben zannetmiyorum.10.000 uri*6 güçlendirici=60.000 uri eder. ve 10 saat geçerli. siz şimdi kalkıp biz kalkanların inmesini engelleyip oyuncuların kesilmesini engelleyeceğiz derseniz gülünç olur.adamlar pvp haritalarında sabah akşam botla uri kasıyorlar.taş toplayanlar ise uri harcayıp petlerine taş toplatıyorlar.
    ben 5 3 haritasına her şirkete ait saldırıya korumalı bölge oluşturulup bu bölgelere giden arkadaşlara ateş etmedikleri sürece ateş almamalarının onları daha emniyetli hale getireceğini düşünüyorum(x8 haritası üssü gibi) ve bu bölgelerin oluşturulmasını istiyorum.saygılar..

2. Jameika-TR

Jameika-TR User

Ne fark edicek bu seferde ordan çıkarmıyacaklar hadi bi anligina kurtuldun diyelim ama değişen bisi olmucak ordan cikamicaksin bu sefer

.SİHİRBaZ. bunu beğendi.
  3. Olmasın 5.3 haritasında gemi kesme görevleride var kardeşim Paladium oyunda kazanç sağlayan en saçma şey zaten yaa toplamayın yada toplayın bu olanlara katlayın O görevler sizdede var sizde kesiceksiniz illaki

4. Gemin sağlam değilse zaten korsan haritalarında ne işin var.

Çoğu Klan kendi aralarından anlaşma yapar ve 5 - X Haritalarında birbirine saldırmaz

Maalesef bazı agresifler saldırıyor , Misal ben pala toplatırken , Adam tek başına kesmeye cüret edemiyor , Tepemden aşağı Klandan arkadaşını bekliyor

Ben dalmıyor diye dalmıyorum , sonra ikisi birden bana dalıyor

Yel ki ikisini de kesip , ummadık taş baş yarar gibisinden bir durum olunca iyi kahkaha attım

x4 ' le maksimum 25 k vuruyor adam kesecek : )

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

5-3 te yapılan o iyileştirmenini sebebi kötüye kullanım.Bu şekilde gemisini orada bırakıp kalkan inip çıktıkça oyundan düşmüyordu gemiler.Yani sizin dediğiniz sebeple bir alakası bulunmuyor.

İyi forumlaf

Jameika-TR bunu beğendi.
  6. Merhaba ,

Forumda ve ilgili bölümde 5-3 haritası ile ilgili bir çok konu açıldı. Saldırıya korumalı alanlar olsun v.b. şekilde açılan konularda olmuştur. Fakat pek gerçekleşeceğini sanmıyorum.

Bölümde arama yaparsanız diğer konuları bulabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.