Öneri 5 3 paladium haritasında düzenleme yapılabilirmi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BaMbUlBeee tarafından 17 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

paladium da bu tarz bi değişiklik olsunmu olmasınmı

1. olsun

75,0%
  2. olmasın

25,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

selamun aleykum oyuna başlayalı 18 ay oldu bir kere olsun ambarı dolduramadım kesilmekten pala olan kısımda korumalı bölge oluşturabilinirmi artı 20 level üstü ne kapalı bölüm olarak ihtiyaçları yok çünkü sadece hades yapıyolar oda uriyle açıyolar onlarca saat uğraşıyoz bi kapı için bu zama na hakaret etmek gibi geliyo bana kendi fikrim tabi bu bunu birazdaha basitleşmesi lazım bence. oyunu seviyorum çünkü müziğine de bayılıyorum öneri ve desteğinizi bekliyorum saygılar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Eylül 2019
  2. Mantıklı ama buda rafa kaldırılıcaktır. :)

3. hattiri

hattiri User

iyide 5-3 görevleri ne olacak sırf gelişen gemiler pala toplasın diye görevmi yapmasınlar ozaman önerini geliştir görevlerle ilgili bir öneri sun ya kaldırılsın yada farklı bişey olsun ben şahsen görev haricinde korsan haritasından nefret ederim..

4. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

görev olamasın zaten palada sen senin level yüksek herhalde görevi düşünüyon işine gelirse olsun oy verirsin işine gelmesse olmasın dersin kardeşim

5. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Belirtmiş olduğunuz durum ile ilgili daha önce pek çok konu açılmıştı. Dilerseniz buradan sizler için hazırlamış olduğumuz İndex'i inceleyerek ya da direkt olarak buradan ve buradan daha önce açılmış benzer konulara destek olabilirsiniz.

Konunuzu kilitleyerek arşive taşıyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.