5-3 palladium sorunu(İçerii)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CaptainPrice tarafından 24 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bu fikri destekliyor musunuz ?

1. Evet

50,0%
  2. Hayır

50,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Arkadaşlar ,
    5-3 haritasınd palladium toplarken sürekli başkaları tarafından ya petimiz kesiliyo ya da afk iken bizi kesiyorlar , bazı klanlarda 5-3 palla bizimdir başkası giremez diye orayı sahipleniyolar böylelikle diğer oyuncuların palladium kasmasına engel oluyolar ve emeğimizi çalıyolar buna bi çözüm bulunmalı bence inanın bana palla toplamak ne kadar sıkıcı olsada bi emek harcadığım için bana sıkıcı değil tam tersine eğlenceli geliyor ama işte bu düşman ve kendi şirketimden bazı kişilerin sürekli petimi yada beni kesip durması yüzünden sıkıcı gelmeye başladı bu durum için şöyle bi fikir var aklımda :

-5-3 teki bulutlu bölge oyuncu saldırılarına karşı saldırıya korumalı olsun.Ancak yaratıklar gene bize saldırabilsin.

Böyle bir şey yapılabilirse herkes eşit bir şekilde palladium kasabilir ve sorun ortadan kalkar bence sizce nasıl olur düşüncelerinizi yazar mısınız ?

İyi Forumlar ve İyi oyunlar.

2. Merhaba ,

Daha önceden bir çok konu açıldı yanılmıyorsam benzer olarak konularda açıldı. Sisli bölge saldırılasın npc'ler saldırsın diye hatırladığım kadarıyla açılmıştı.

İyi forumlar.

3. Ancasin

Ancasin User

1. "5-3 haritasınd palladium toplarken sürekli başkaları tarafından ya petimiz kesiliyo"

Petinin seviyesini bilmiyorum ama tamir modülü alırsan, bir de kalkanları donatırsan saldıran kişi biraz sıktıktan sonra lazer harcamaya deymeyeceğini bilir.

2. "bazı klanlarda 5-3 palla bizimdir başkası giremez diye orayı sahipleniyolar"

Madem sahipleniyorlar, oyun savaş oyunu olduğuna göre siz de toplanıp paladiumu ellerinden alın.

3. "5-3 teki bulutlu bölge oyuncu saldırılarına karşı saldırıya korumalı olsun.Ancak yaratıklar gene bize saldırabilsin"

20 lvl görevleri arasında 5-3 haritasında 150 düşman imha et görevi var ve 75.000.000 tp veriyor. Şahsen ben bu görevi yapmadım, yapmayı da düşünmüyorum. Ama böyle bir görev var.

4. allame2828

allame2828 User

captainprice daha önce böyle nickli gemin oldumu ama özel harfli böyle düz değil

5. burda bir emek çalımı yok adı üstünde savaş ve aksiyon oyunu , gücün yettiğine saldırırsın , toplayamıyorsanız farklı bir şey deneyin 5-3 de saldırı koruması olsa nolacak leveli yeten soluğu orda alacak cok gereksiz

6. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

bununla ilgili daha öncelerden birçok konu açıldı lütfen açılan konulara destek veriniz. Hatırlatmak isteriz forumda bu tür konular açarken forumda aynısı açılmış mı diye bir aramanız gerekir

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.