Öneri 5-3 Palladium Üssü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WolfWar tarafından 6 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

OLSUN MU ?

1. EVET

oy sayısı 23
    74,2%
  2. HAYIR

oy sayısı 8
    25,8%
  3. GELİŞTİRİLEBİLİR (NASIL ?)

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ÖNERİ-Bence katlayıcı paladiuma etki etsin(konuyla alakası yok ama 5-3 te herhangi bir değişikliğe gidilmediği için cazip olması amacıyla uygulanabilir)

WolfWar bunu beğendi.
  2. GREED

GREED User

Öyle demedim :D Darkorbit nasıl uygun görürse öyle değiştirebilir dedim yanlış anlaşılma için özür dilerim :)

WolfWar bunu beğendi.
  3. WolfWar

WolfWar User

Resminizi bekliyorum :)

Ne demek asıl ben özür dilerim :)

GREED bunu beğendi.
  4. (22)

(22) User

Ne gerek var anlamadım. 5-3'ün özelliği zaten patlayınca haritadan çıkman. Yok çıkmayı istemiyorsan küçücük bir uri karşılığında aynı yerde ya da portalda çıkabiliyorsun. Bence gereksiz bu yüzden de -1.

5. DraydiBoy

DraydiBoy User

en kısa zamanda atmaya çalışacağım.

Düzenleme İle Yazıyorum: bu harita üzerinde birkaç değişiklik yapılmadan mantıken olmaz sebebi en az bir şirket zarara veya çok avantajlı duruma geçiyor
    bunların olmaması için;
    1. portalların yerlerinin değişmesi gerkiyor
    2. kırmızı yerler yani geçilmeyen yerlerin kalkması gerekiyor falan filan.
    bunlar çok önemli. yani darkorbit ekibinin böyle bir şey yapıcağını ummuyorum.

Son düzenlenen: 8 Aralık 2015
    WolfWar bunu beğendi.
  6. Gavat2323

Gavat2323 User

Aynen +1

WolfWar bunu beğendi.
  7. WolfWar

WolfWar User

Güncel

8. anakin5555

anakin5555 User

+1 güzel olmuş :)

ÈrroR_™ ve WolfWar bunu beğendi.
  9. Bence şuan 5-3 Tam Olması Gibi Birşey Ama Bir Lwl Belirlersiniz O lwl Ve Altı Palladiumda Sıkılmaz O ayrı Birşey Koruma Amaçlı Ama Kesilen Kişiler Hangi Portala Yakınsa Orda Doguyor Hatta Kendi Şirketinin Portunda Dogduysa Saldırıya Korumalı Bölge Oluyor Siz Bunu Faliyete Geçirirseniz Ben Tüm Generali Nasıl General Yapacağım Lütfen Biraz Benide Düşünün :-D Oy Olumsuz Kullanmıyacagım İyi Forumlar

Son düzenlenen: 14 Kasım 2016
    WolfWar ve anakin5555 bunu beğendi.
  10. WolfWar

WolfWar User

Güncel

anakin5555 bunu beğendi.
  11. anakin5555

anakin5555 User

güncel :p

WolfWar bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.