5-3 Palladium Yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™lє๓๏ภค๔ค๓๏ยtђ™ tarafından 23 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar biraz alpha kapısının 5 parçası için gg topliyim dedim korsan yaratıklar yüzünden palladium topliyamıyorum keseyim diyorum birini kesince 5 tane geliyor patlıyorum kimsede yok server bomboş nasıl toplayabilirim yaratıkları atlatmanın yolu yokmudur ?

2. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Hızlı gemileri tercih ederek toplayabilirsiniz veya kamufle alıp sis alanının kenarından petinize toplatabilirsiniz.

İyi forumlar...

3. zaten hızım 540 max sanırım öyle petin toplamasıyla çok zor keşke korsanlar o sisin içine giremese zaten hem mayın var hem kamufle bozuluyor hemde yaratıklar dalıyor.

4. Mcqeen

Mcqeen User

Can basan gemin varsa onunla topla. Bir de hep alt taraflarda toplamaya dikkat et. Üst taraflarda yaratık çok gelir. Kaça kaça etrafında döne döne sarı taşla kesebilirsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.