5-3 palladiumda

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve senberk99 tarafından 20 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. senberk99

senberk99 User

arkadaşlar ben 5-3 palladium topluyorum ve sürekli resmen bo t ile palladium toplayan adamla görüyorum hemde hepsi ilk 50de ve bunlar 1 aydır görüyorum gerçekten buna bişeyler bulun adamlar resmen bo tla topluyolar belli adama x4 sıkıyorum hala palla topluyo biz gelişmek için uğraşıyoruz adamlar böyle kasılıyorlar ve bunlar tespit edilmiyo 1 aydır en az

2. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Ben de arada görüyorum adam programı açıyo gemi palladium bölgesinin altında baştan sona sondan başa yavaş yavaş gidiyor. Bu sırada peti pala topluyor. Adamın kamufleyi bozup dalıyorum hiçbir şey yapmıyor.

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bu tür konuları forumda değilde,video çekerek supporta atarsanız daha iyi çözüm bulunur.

İllegal proğram kullanara kasılanlar eninde sonunda yakalanıyor.

Yapılan emeklere yazık oluyor.Gemileri kapanıyor.

Her zaman tavsiye ettiğimiz gibi,bu tür proğramlardan uzak durun.

Keyifli Forumlar.

4. senberk99

senberk99 User

tamam modum ben zaten uzak duruyorum supporta attım şimdi gereği yapılır inşallah adamı 1 aydır görüyorum 1 satte citadelin depo fulluyo gidiyo geliyo biz 3 gün uğraşıyoruz ondan sinirlendim adamı da kesitm zaten :) neyse teşekkürler konu kilit

aynen kardeşim :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Şubat 2015
  5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Taramalar sürekli çalışmaktadır.Er yada geç yakalanacaklardır.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.