5-3 SABOTOR VE İNTERCEPTOR KALDIRILSIN

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by UZAYDAKİ_ADAM, Sep 24, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

5-3 SABOTOR VE İNTERCEPTOR KALDIRILSIN MI ?

1. Evet yüzde yüz kaldırılmalı çekilmez bu işkence

50.0%
  2. Yok ben patlarım daha iyi

50.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. arkadaşlar bence bu yaratıklar kaldırılmalı sebebi ise:
    1-düşmandan kaçarken sabotorun yavaşlatması
    2-ben adam kovalarken sabotorun yavaşlatması
    3-adamdan kaçıp tamir olmaya çalışırken interceptorun tamir ettirmemesi
    Yani bunlar yeterli heralde sinir bozucu bi durum değilmi sizcede ?
    ( bu arada yeni forum hayırlı olsun :D )

2. 1 Ben öyle rütbe düştüm bir saatte kaç kere patlamıştım sayamadım valla.
    2 Tr6 oynayan bilir. Fate klanından bi adam durduk yere bulaştı ben yüzbaşı o acemi albay adam 1000-10.000 arası bi canla benden kaçmayı başardı.
    3 En kötüsü o mayınlardan çıkıyorum interceptora patlıyorum yok böyle bişey.
    +1 Destekliyorum .hatta bi kere ben birisine git ötede pala topla diye roket atmıştım onu annihaltor kesmiş, adam bana yazdı diye 10 gün pala toplatmadılar bana.

UZAYDAKİ_ADAM likes this.
  3. aynen öyle desteğin için teşekkürler

4. O zaman oyunun bir zorluğu kalmıyor ki.

Bu NPC'lerin olmaması daha kolay palla toplayıp fullenmek demektir bu yüzden

''Olumsuz'' diyorum.

5. Diğer açıdan bak ben alfayı 1 yılda zetayı 4 ayda epsilonu 1 ayda açtım sırasıyla benden daha düşük rütbelileri düşün benim arkadaşım teğmen sırf enerjiyi zetaya basıyor fakat 70 parça zor yaptı çarı açalı beri.

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Olmamalı.Ben paladium toplarken hemde korsan görevlerini bitiriyorum birde bu olursa korsan görevlerine ayrıca zamanmı harcıyayım.Paladium toplarken yaratıklar saolsun ayağıma geliyor :)

İyi forumlar

7. Merhaba ,

Forumda ve ilgili bölümde 5-3 haritası ile ilgili bir çok konu açıldı. NPC'ler kaldırılsın v.b. şekilde açılan konularda olmuştur. Fakat pek gerçekleşeceğini sanmıyorum.

Bölümde arama yaparsanız diğer konuları bulabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.