5-3 Sabotuer (Sabotajcı) Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 17 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun mu ?

1. Evet

76,5%
  2. Hayır

23,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Arkadaşlar palladiumda adam sıkıyor diyelim fakat bu sabotajcılar yüzünden adamı kaçırıyorum yada kaçmak üzereyken bu yaratıklar yüzünden patlıyoruz

Önerim:

5-3 de çıkan saboutorların yavaşlatma özelliğini kaldırın.

yaratık olsun fakat sadece 5-3 de bu yaratığın özelliğini kaldırın... diğer korsan haritalarında özelliği olsun fakat sadece 5-3 de kalksın.

Özellikle bu olay mayınlı bölgeden geçenler için tam bir kabus oluyor birde arkalarında annlihtor sürüsü varsa iş daha da kötüleşiyor...

Son düzenlenen: 17 Ekim 2014
  2. Prophecy

Prophecy User

Bence de kalksın çok sinir bozucu bir özellik

3. Destek için teşekkürler.

4. Merhaba ,

Daha önceden de benzer hatta aynı konular açıldı fakat bir değişim olmadı. Yani büyük olasılıkla yapıyı değiştirmiyorlar.

İyi forumlar.

5. olmasın ya benım 3 tane bo2 olamasına ragmen benı kovalayan mmolardan rahat kacıyorum yada normal bır gunde hıc yokken mayınlı bolgelerden felan gecerken en az 2 tane sabo pesımde dıyelım yıne kacabılıyorum mayınlarda manevra yapabılsenız hıc sorun olmıcagını dusunuyorum ben hıc sıkıntı cekmıyorum

6. sabotajcı sana sıksa sen yavaşlasan kesilsen hoşuna gitmez ama ?

7. o da bırak oyunun zevki olsun dimi

8. Prophecy

Prophecy User

Neresi zevk?

9. her şeyin kolay olmayışı bir zevktir

Son düzenlenen: 18 Ekim 2014
  10. VΛLVE™

VΛLVE™ User

tüm mayınlardan basarak geçiyorum eğer sorun yaşarsanız 2. konfi gemi hız diroit ful bo2 olsun öyle en fazla kalkanınızın yarısı gider asla boşuna kamufle almayın veya cpunuzdan kullanmayın bence tüm korsan haritalarında bence gerek yok ama yinede iyi olur +1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.