5-3 SALDIRIYA KORUMALI BÖLGE PORTU

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HAYKO_CEPKİN tarafından 10 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

BÖYLE BİR PORTAL İSTİYOR MUSUNUZ MİLLET ?

1. EVET İSTİYORUZ !

oy sayısı 4
    33,3%
  2. GEREK YOK BENCE BÖYLE İYİ.

oy sayısı 8
    66,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]
    oyunun daha aksiyonlu ve zevkli olması için portta kalan üyelerin petleri paladıum toplayamasın.Malum klav savaşları olsun gemi görevleri olsun direnmek zor oluyor...gerekli bence...Sarı daireyi portal olarak düşünelim böyle bir şey olursa oyunun daha zevkli olacağını düşünüyorum bir çok arkadaşım bunu söylemiş olabilir fikrin kime ait olduğunu bilmiyorum...İYİ FORUMLAR

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Temmuz 2014
  2. Madem öyle sağ ve sol taraflarda zaten şirket portalları var oraya gidin .. Bunu da ben mi söyleyeyim .. :D

3. Tom_Cat

Tom_Cat User

Bence olmalı;çünkü harita mayın dolu ve düşman şirket oyuncuları çoğunlukta.en azından portalları paladium bölgesine yakınlaştırabilirler.ya da paladium u biraz azaltıp koruma bölgesi yapılabilir.

4. pet nereye kadar gidebilceki ?

5. dostum etraf mayınlarla kaynıyor :D

petin gitmesine engel olunmalı işte yoksa elini kollunu sallayan gelir ordabakır çarı peti toplar... yok öyle şey !

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Temmuz 2014
  6. Ee artık o kadar zorluğuda olsun yani .. Hep kolaylık hep kolaylık nereye kadar ... Öyle olsa adam kesemeyecez artık ... Orasıda sonuçta bir harita ve kasılmalarda olacak kesilmelerde ... Bunu da engellemeye kalkarlarsa zaten diğer haritalar boş daha biz nasıl adam keseceğiz ...

7. 5-3 de saldırıya korumalı bölge portu !?Bana sorarsanız olmamalı korsan sektörünün bir tadı kalmaz orası zorluğyla seviliyor

8. Beyler 5-3 güç kimdeyse ondadır.Sakın kimse demesin palladıumu toplamaya herkesin hakkı var diye.Herkesin hakkı var zaten ama güçlü şirket hangisiyse o toplar(hem şirket hem gemi fark etmez).Mesela sperhead keşif gemisi değil mi ? evet. O zaman sperhead'ın her yeri gezmeye hakkı var mı ? var. Ama bazen düşmanlar patlatıyor.Hadi ozaman sperheada da bir koruma versinler.Mantıklı mı sizce ? Portal koyulması çok saçma.Eğer portal olursa her şirketten adam o portala gelir bu sefer hiç toplayamazsınız :))

9. Öncelikle resminde link kalmış ve bu forumda yasaktır. Bunun çözümü için,

Asıl konuya gelirsek bence olmamalı. Çünkü 5-3 haritası bu haliyle iyi, oyunu fazla kolaylaştırmaya gerek yok.

Son düzenlenen: 31 Temmuz 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.