Öneri 5-3 saldırıya korumalı bölge

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WolfTR tarafından 29 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

5-3 Saldırıya korumalı bölge olsunmu ?

1. Evet Olmalı

oy sayısı 1
    25,0%
  2. Hayır Olmamalı

oy sayısı 2
    50,0%
  3. Kararsızım

oy sayısı 1
    25,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WolfTR

WolfTR User

Öncelikle herkeze merhaba
    5-3'te yani palladium bölgesinin saldırıya korumalı bölge olmasını talep ediyorum şimdi olay şudur sen palladium topluyorsun keyfinde yerinde petede toplatıyorsun ek olarak düşman geliyor seni inat olsun diye patlatıyor ben sizden bu bölgenin saldırıya korumalı bölge olmasını talep ediyorum
    Konuyu düzenlemeden önceki yazıda biraz sinirden bazı yazıları abartmış olabilirim kusura bakmayın diyerek şunuda ekleyeyim
    Bir Npc size sıktımı savaş başlamış olur yani bir gemi gelip sizi patlatabilir ama sıkmadığı müddetçe o bölge saldırıya korumalı bölge olsun

Son düzenlenen: 29 Ocak 2015
  2. o haritanın görevi bile var.Olucağını sanmıyorum

3. Kesinlikle çok yanlış bir düşünce.X-1 şirketlerinde bile böyle anlattığın olay yok.Ancak düşmana sıkabildiğin anda düşman sana sıkabiliyor.Sende hiç sıkma olmasın diyorsun.Bu oyunun adı Darkorbit uzay SAVAŞ oyunu.Savaş olmadıktan sonra ne yapalım bu oyunu.

4. WolfTR

WolfTR User

Aslında doğru diyorsun kardeşim Ben bunu yazarken biraz sinirden abartmış olabilirim Ama en azından Saldırıya korumalı bölge olmalı bunu konudada düzenliyorum şimdi

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Forumda 5-3 ile ilgili daha önce açılmış konular bulunmaktadır.Biraz araştırma yaparak o konuları bulup,düşüncelerinizi oradan devam ettirebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.