5-3 sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BuLaŞMa-!*S*K*R*M*! tarafından 6 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar hepimiz 5-3 haritasında adam kesmiş yada bir adama kesilmişizdir bu mutlaka olmuştur biliyorum bu sorun 5-3 ve oyun hakkındaki diğer her sorun çoğu zaman olduğu gibi havada kalacak biliyorum ama yinede dile getirmek istiyorum.

Lütfen 5-3 haritasında güçlü oyuncunun ezik oyuncuyu kesmesine izin vermeyin aranızda bazıları rekabet olsun gibi içi boş laflar edecek ama izin vermeyin bu saçmalığa darkorbit fikirlerimize birazcıkta önem versin artık güçlüler değil yetenekliler oynasın ama büyük ihtimal bu da nafile olacak :(

2. paşa ben senin gibi düşünenlerdendim fakat sen darkorbitin patronusun farzet oyuncunun istediği kolaylıkları yaparmısın allasen
    ya adam pal haritasını saldırıya korumalı yapsa satamıyacağı şeyler var mesela ;

sürekli kesilince vip olman lazım ki tekrar aynı haritada doğabilesin :)

sürekli kesildiğin için kamufle alacan pet alacan pete radar koyacan felan filan bunlar da uridium demektri :) en kotü pet dizmek 150k uri

yani anlıyacağın adamlar sırf biz oyun oynayıp eğlenelim diye bigpointi kurup darkorbiti açmamışlar sen zorlanacan para yatıracan ki adamlar para kazansın :)

ben bu düşüncelere 5-3 te kesilmekten sıkılıp radar alınca kavuştum :) anlıycağın paran yoksa sana iskandinavya 2 serverini önerebilirim gel bizim serverde tr serverlerine göre daha sakin kasılırsın :)

edit: paramızı verip rezil oluyoruz bu ayrı (oyun donmaları,botçular vede bug cular :)

3. wasd1dsaw

wasd1dsaw User

ama oyun savaş oyunu ve seni kesenler de senin düşmanların niye senin gelişmeni izlesinler ki güçleri yetiyosa keserler tabi.5-3 değerli bir bölge, tabii ki korumalı bölge olması anlamsız.
    hayatta da durum farklı değil iyi olan kazanıyor.
    daha az önce 3-3'e bir goli bir de leo(!) geldi heralde yeni başlamışlardı keşiftelerdi. bana saldırdılar, hoş ben de çok güçlü değilim bende de leo var ama leoyu kestim goli kendi evine kaçtı takip edemedim.
    adamlar beni kesseydi oyuna isyan etmezdim, ben güçlüydüm ben kestim adamlar da isyan etmemişlerdir heralde.
    ağzım çok iyi laf yapmaz ama ne demek istediğimi anlamışsındır...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.