5 - 3 ' te PET Kesimine Son

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve UZAYDAKİ_ADAM tarafından 24 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

.

1. Kesinlikle Olmalı

43,4%
  2. Gereksiz

39,6%
  3. Geliştirilmeli

17,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yapmıyorum diyor halen daha yapıyor yaş kaç senin ?
    1. sayfa da da altalta 3 mesajın var 2.sayfadada ben yazmasam şimdi 4.yü yapıştırmış olurdun

2. P.E.T'in işe yaradığı ikinci yer Paladyum haritaları ve bu yenilik bana biraz trafik park cezasını andırdı :)

Bu arada FLOOD yapmak yasak. Böyle devam edersen BANN alabilirsin.

Oyum Olumsuz

3. farkındaysan alıntı yapıp cevap veriyorum flood değilki o cevap veriyorum adamlara.

4. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Alıntıyı yapıp , bir önceki mesajınızı düzenleyerek ilave ediniz. Aksi taktirde flood oluyor ve sizin de bildiğiniz üzere yasak :)

5. Aynen kesinlikle bence olmalı sadece 5-3 de olsun oylara devam...

6. o ne demek ya ?

7. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Alıntı yapacağınız kişinin mesajının sağ altındaki cevapla butonuna basın. Çıkan yerdeki tüm metini seçin kopyalayın. Kendi mesajınızı düzenleyip oraya yapıştırın. Ayrı bir mesaj olarak yazmayın.

8. anladığım kadarıyla hiçbişey anlamadım. yazmıyorum bişey kursağımda bıraktınız anlamadım zaten ne olup bittiğini.

9. Merhaba ,

Diyelim ki 2-3 kişinin mesajını cevaplayacaksınız. O zaman o mesajlardaki Cevapla kısmına sırayla tıklayın. Hepsi alt kısımdaki mesaj yazma kısmına gelicek. Sonra aralara boşluk bırakarak mesajınızı yazabilirsiniz.

İyi forumlar.

10. sonunda anladım sağolun kıyamet modaratörüm.

11. 20playback

20playback User

O değil de 3-4 pet üst üste gelip oplama iptal edilmesi olayının çözülmesi daha doğru :D

12. oda olabilir :D

13. Merhaba ,

Rica ederim yardımcı olduysam bana yeter. :)

İyi forumlar.

14. oldunuz 3-4 kişi anlattı anlamadım hatta erdem korkmaz resimle gösterdi yine anlamadım siz tek cümleyle anlattınız.

15. Bende önceden böyle düşünürdüm fakat adam seni kessin sende bişi yapamaz hale gelirsin sonrada adamın petini hedef alırsın ? -1 kusura bakma fakat fikrine saygım var.

5-3 saldırıya korumalı bölge olmadığı sürece bu fikirin bir önemi yoktur.

Son düzenlenen: 29 Eylül 2014
  16. valla artık fark yappmaz bende kesim yapıyorum

17. kimin kestiği görülsün baya bi caydırıcı olur, cezasını ben vermek isterim;)

18. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Dost ise olabilir.Ancak ben düşmansa pet gemi fark etmez düşman sonuçta niye toplamasına izin vereyimki :)

İyi forumlar

19. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bence de kimin kestiği görülsün.

20. gemisini günde 25 saat afk bırakan birisi olarak katılıyorum ceza ona gitsin (vipi var)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.