5-3 teki yaratıkların kargo kutuları Palladium ve Xenomit versin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kral-87 tarafından 11 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

5-3 te ki yaratıkların kargo kutularından palladium ve Xenomit çıksın ?

1. Hayır, Olmasın

oy sayısı 2
    10,5%
  2. Evet, Olmalı !!

oy sayısı 17
    89,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kral-87

Kral-87 User

Dün palladium toplarken arkamda yaratıklar geliyordu patlatıyorum, gene geliyordu gene patlatıyordum . düşündüm nedenki 5-3 teki yaratıkların çöplerinden palladium çıkmasın ? :D
    neyse konuya gelelim..

yukarda söylediğim gibi 5-3 teki yaratıkların çöpünde ( kargo kutusundan ) sadece palladium ve Xeomit çıksın bu sadece 5-3 için geçerli olsun ( bunun sebebi bazı arkadaşlarımız 5-2 de kargo kutuları toplayarak credi kastığı için ).aşşaığda belirttiğim değerler değiştirilebilir

Interceptor:

PalladiumXenomit
    5 5

Barracuda:

PalladiumXenomit
    7 15

Saboteur:

PalladiumXenomit
    10 10

Annihilator:

PalladiumXenomit
    15 15

Batterlay:

PalladiumXenomit
    50 50

dediğim gibi sadece 5-3 te geçerli, eee sonuçta palladium haritasında prometium un ne işi var ? ;)

değerler değişebilir , önerilere açığımdır.

2. darko_pro1

darko_pro1 User

Mantıklı ve güzel fikir. Miktar iyi görünüyor, full gemiler npcyi kısa sürede kesebildiği için bundan yararlanmak istese bile direk palla toplamak daha hızlı olacağı için uğraşmazlar diye düşünüyorum. Gelen npcleri kestiğimizde birazda olsa zaman kaybımızı giderirler.

Resimde eklemek iyi olabilir mesela herhangi bir yerde arkaplanı siyah yaparsın ödül gelen kısmı foto alıp kırparak şu kadar palla xenomit geldi diye yazı ekleyebilirsin.

Ek: Biraz düşündüm ve batleraydan sürekli inter çıkması ve kami ile bundan yararlanacakları için interin çöpünden bir şey çıkmamalı. Böyle detayları düşünmek gerekir:)

3. Kral-87

Kral-87 User

yorumun için teşekkürler , batterlaydan çıkan interlerin çöpleriyle uğraşıcaklarına kaminin 20 saniye lik dolma süresiyle 20 tane pala toplanır zaten :D kim uğraşırki :D

4. darko_pro1

darko_pro1 User

Batleray palla bölgesine yakın çıkarsa hem toplar hemde kami atar.

5. Kral-87

Kral-87 User

güncelleyelim bakalım :D

6. WolfWar

WolfWar User

Kesinlikle olmalı. En azından bu npc leri boş boş kesiyor hissine kapılmayız ve bu yaratıklardan temizlenir harita. Bizde rahatça palamızı toplarız :D +1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.