5-3

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GodOfDog tarafından 8 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Korumalı OLsunmu

Anketin kapanma tarihi 8 Haziran 2015.
  1. Evet

oy sayısı 25
    73,5%
  2. Hayır

oy sayısı 9
    26,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GodOfDog

GodOfDog User

Palladium yeri korumalı olsun kimse birbirine dalmasın palla toplayamıyoruz artık herkes birbirini patlatıyor

2. Geliştirilebilir ama bence Sperhead al takıl ben öle yaptım 800 k kalkan var hız konfisi 2 side GENERAL gelse kesemez :d

3. nasıl 800 k kalkan oluyor ben droitleri kalkan donattım seprom ve tasarım olmasına rağmen 440 k kalkan var

4. Toplayamıyorsanız cezasını bize mi kessinler. Ben kesinlikle Karşıyım buna.

5. Prophecy

Prophecy User

Ben de destekliyorum daha gelişmek için uğraşan oyuncuyu pala toplarken kesmek haksız kazanç ayrıca kul hakkına girmektir!

6. Haksız kazanç ve kul hakkımı.. Neden öyle oluyor bilmiyorum ama eğer öyleyse en güçlü gemilerin kendinden düşük diğer gemileri kesmesi de aynı kefeye girmiyor mu ?? O zaman kimse birbirini kesmesin herkes kasılsın sonra da kastıklarımızı satalım ve tekrar kasalım .. Bu mudur istediğiniz ??

7. Prophecy

Prophecy User

kasılmamıza izin vermezseniz vs'nin anlamı nedir ve gemi kemek istiyorsanız pvp haritaları var!

xxx_zombi_xxx bunu beğendi.
  8. şimdi biz savaşırken çarpılırız bide dimi :D ( asla 5-3te kesim yapmam. )

9. Sizleri kesmek daha eğlenceli .. Ve ayrıca oyunun amacı bu kendinden daha düşük olanları kesersin ve sen yükselirsin.

10. Prophecy

Prophecy User

ben de asla yapmam ve tamamen karşıyım pvp ne güne duruyor

bir gün varya o kestiğin düşükler cezanı verecek

oyunun amacı kendinden küçükleri kesmek değildir.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Haziran 2014
  11. Gelmelerini beklerken ben yerimde saymayacağım. Ve Hepsine kafa tutabilirim benim için hiç sıkıntı olmaz.

12. haklısın ben sadece 5-3te savaşlı klanlara sıkarım doğrusuda o zaten

13. Prophecy

Prophecy User

senin serverin ne

14. Oyunun amacı elbette sadece kendinden düşükleri kesmek değildir ama oyunun amacı yükselmek için kendinden küçükleri kesmektir.

15. Prophecy

Prophecy User

Oyunun amacı düşüğü kesmek değil buna ne dendiğini ikimiz de biliyoruz..
    ...İyi Forumlar...

16. Ben Türkiye 1 Serverinde oynuyorum

Eğer kast ettiğiniz benim bir önce ki mesajım ise orada ki Sadece kelimesini atlamışsınız sanırım ...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Haziran 2014
  17. Merhaba ,

Arkadaşlar sürekli uyarmaktan bıkma noktasına getiriyorsunuz.

Eğer öyle bir sınırlama gerekseydi oyun formatına göre emin olun zamanın yaparlardı. Nasıl x-1 haritalarında ateş etmeyene düşman saldıramıyor ve kendi şirketindekiler saldıramıyor.

Aynı şekilde x-2 haritasında düşman geldiğinde mini haritada sarı çizgiler çıkıyor ve kendi şirketindekiler saldıramıyor.

Eğer korsan haritalarında saldırılmaması gerekseydi yaparlardı. Bu zaman kadar böyle bir adım atılmadıysa oyunun formatı bu şekildedir.

Eğer tercih olarak 5-3'te bana saldırmayana saldırmam mantığı yaygın olursa zaten çok sorun olmaz. Bazı server'larda bu mantık var.

Son olarak forumda kurallara uyalım sonra niye ban aldım yada buna benzer sorular geliyor.

İyi forumlar.

18. Kardeş darkorbit ekibi bu fikre %100 karşı görev kulesine gidip bakabilirsin birleşme engelli die görev var 5-3 de oyuncu imha et vb. icerikli.

iyi forumlar diliyorum oyum olumlu

19. kaç kişi pvp haritalarında gemi kesmek için bekliyor acaba çok merak ettim? ileri düzey atlama cpu cıktıgından beri ben 4-x haritalarından geçtiğimi hatırlamıyorum mesela

20. DELI•VAR

DELI•VAR User

Bencede olmalı benden +1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.