5-3

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -*MYSTERIOUS*- tarafından 11 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar 5-3 haritasında palladium toplamaya çalışıyorum fakat genellikle aynı kişiler tarafından öldürülüyorum hatta öldükden sonra 10 dakika bekliyorum olduğum yerde tamir oluyorum işsiz herif öldürmek için yine bekliyor oluyor. Benim buraya gelme nedenim lazerimin bitmesi ve lazer kasmak istemem dolayısıyla beyaz turuncu karıştıran adamlara yeşil bile atamıyorum yok mu bunun bi cezası falan niye sıkıyo bu düşüncesiz kişiler ? :mad::mad: örn. [​IMG]

Son düzenlenen: 11 Temmuz 2014
  2. Pallada kesmek (maalesef) bizim milletin çok yaptığı birşey. Kişisel değil herkese böyle yapılıyor.

Eğer pallaya hakim bir klana üye olursan seni isteseler de kesemezler. (Klanın tümünün onu kastırmaması riskini göze alamazlar)

Saygılar ...

LOONIE TUNES.

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Maalesef kimse kimsenin halinden anlamıyor ve maalesefki savaş oyunu güçlü her zaman güçsüzü patlatmanın peşinde yapacak çok fazla birşey yok önlem olarak ya sizi devamlı kesenlerin şirketine geçeceksiniz yada arkadaşımızın da dediği gibi güçlü bir klana gireceksiniz son ihtimal yapabiliyorsanız 8 kişi ile grup olup birbirinizi savunacaksınız başka bir yolu yok maalesef üzgünüm.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.