5-3'de Bulunan Batleray Yaratığını Sahiplenen Klanlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Σ•F•S•A•N•Σ™•17 tarafından 3 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar ben tr4 oyuncusuyum.Hepimiz biliyoruzki 5-3 (paladium) haritasında bulunan Batleray adlı oyun ncp'sini sahiplenen klanlar var.Server klan sıralamasında bulunan güçlü klanlardan biri 5-3 (paladium) haritasını sahipleniyor.Aynı zamanda oyun ncp'si olan Batleray yaratığınıda sahipleniyor.5-3 haritasının egemen olduğu klan batleray için ittifaklarına süre tanıyor.Örneğin : [....] Klanı 12:00-14:00 arası Batleray sende gibi.Biliyoruz ki Batleray görevleri var ve kesmemiz lazım.Fakat bize sıra verilmediği için kesemiyoruz.Bence DarkOrbit (DO) ekibi bu işe el atmalı...

Oylarınızı Bekliyorum Bu Fikri DarkOrbit (DO) Oyun Yapımcıları ve Kurucuları Değerlendirmeli...

skayra1 bunu beğendi.
  2. Prophecy

Prophecy User

aslında en iyisi her şirketin kendi palladium haritası olması

3. 6KN

6KN User

DO ekibi hiçbirşey yapamaz anca güçlü bi klan gelir onları süpürür başka türlü zor

4. ama cidden bu işe bir el atılmalı.

skayra1 bunu beğendi.
  5. 6KN

6KN User

supporta yazın diyecem de bişey yapacaklarını sanmıyorum fmodlarda da konuya bakarlarsa oyuna karışamayız diyeceklerdir

6. kendi pala toplama haritan olsun bence

skayra1 bunu beğendi.
  7. Şöyle düşün

Mesela Star Wars'da Sithler paladyum kaynaklarını yağmalıyor ve alt gruplarına sırayla geçme izni veriyor. Jedi'lar da bu güçlü orduya karşı koyamıyor ...

Güzel senaryo derdin değilmi :)

----

Paladyumda egemenlik kurmak amaç zaten. Orası senin olursa GG toplarsın , yaratık kesersin vs.

Kendi paladyum haritan olması oyunun dengesini bozar çünkü diğer türlü herkes kolayca Zeta - Gamma gibi kapılar yapabilir bu da hem BigPoint'in işine gelmez (bkz : Low Kapısı) hemde Havoc - Hercules - LF4'ün değerini düşürür.

Saygılar ...

LOONIE TUNES / Forumun Animecisi - Photoshop Pro'su

tr77warrior. ve erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  8. 6KN

6KN User

katılıyorum bigpointin işine kesinlikle gelmez

9. Ben ilk 10 daki bir klandayım. mutluyum değilim. hergün klan savaşı her gün bi atraksyon.
    He en güzel yani pladıumda kırmızılara oynuyom afk gemilerini kesiyon afkdan uynanları kesiyon falan. Batelary işin ikinci boyutu çoğu kişi o görevleri takmıyor bile. Ama en iyi tp ve uridum (hatta cephane) veren görevlerde onlar. 5-3 haritasında 2 tane bile olması çok rahatlatabilir bu görev kısmını diye düşünüyom

10. buna karşılık sizde ( battlerayı kesemeyenler ) bir olup battlerayı sahiplenen klana ani bir saldırı yapıp morallerini bir anda 0 a düşürebilirsiniz , güçlü bir klansa onları kestikten sonra ortadan kaybolup 5 dk sonra tekrar rahatsız etmekte fayda var :p fakat bu kadar rahatsız edici şekilde yaratığı sahiplendiyseler sizinde sayınız fazla olmalı toplaşın birşeyler yapın :)

11. Prophecy

Prophecy User

Çok güzel bir senaryo :)

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  12. skayra1

skayra1 User

kardes oyun oyle bir hale gelmişki onlkine oyunlarda her azman olması gereken gelişimi engellemelre karsı DO da hiç bir sey yapılmıyor üstüne üstelik sanki herkes oturup gunde 1 milyon uri satın alacakmıs gibi düşünüyoırlar. Kusura bakmasınlar gemicimiz yokki 1 turdan gelen parayla o kadar uri alalım. Saglam gemiler ayarlanmıs kimseye oyun oynatmıyorlar. tüm gün oyunda lvl kasıalcak uri kasılacak veya gg kasılacak yerlerde dolandım elime hiç bir sey gecmedi. yeni tamir ettigim ve dün gece uyumayıp zorla lvl 6 yaptıgım butun droidler tekrar berbat bir hal aldı.
    DO yönetiminin anlamadıgı bir sey var. oyun gelisti , oyuna yeni baslamıs hiç kimse oturup 170-200 bin vuran düşman geldi beni öldürdü diye 50-100 milyon uri satın almaz.Bu arada çokbir seymiş gibi 5 k uri satısı devam ediyor... Satın alma sadece destektir...DarkOrbit Mücadele sansı olmayanın oyundan elimine edildiği bir oyun haline gelmiş. mücadele edecek aralık kapı bile birakmamışlar. yarin öbür gün oyunda kimse klamadıogında o kimseyi oyun oynaması icin hak tanımayan adamalrın hangarda adamlarını acıp aksamda aynı yerde 1 tane mermi sıkmadan kapataca günlerde gelir. Zaten bir oyunun çöktügü servelrei birleştirme aşamasıyla belliş olur.bunun emsalleri internette var . Hadi DO yönetimi server birleştirmeye baslamadan once oyunu kurtar.

rutinbkkz121314 bunu beğendi.
  13. KARANLIK

KARANLIK User

Bu konuyu bende destekliyorum bu sorun artık bir oyun açığıyla birlikte çıkar amaçlıda kullanılıyor.Bunun çözülmesi lazım ve konuyu gerekli yerlere ulaştırıcağım bunun serverle veya herhangibir klana bağlamayın lütfen.

14. skayra1

skayra1 User

destegin icin sagol modum. yılalrıdr online oyun oynarım aklıma soyle birsey geldi olabilirmi , sencede mantıklı yanı olma şansı varmı. Diyelim palada aslında kimseyi oynatmıyan kişiler birilerine bir sekilde gercek para karşılıgı yardım edip onların lvl tp veya paladium kasmalarını saglıyor ve oyun üzerinden para kazanıyor olabilirlermi ? DO da trade sistemi yok bu cok iyi sayılır fakat birilerinin üzerinden para kazanmanın 1001 yolundan biri bu yazdıgım sadece... Sonunda birileri 20-30 kişilik bir intikam klanı kuracak orda kendi klanıda dahil olmak üzere herkesi kesecek. keşke oyle bir oyun pozisyonum olsada gitsem orda düşük item oyuncuların patlatılmalarına göz yuman kendi klanım arkadas listemde dahil kim varsa kesebilsem. bunu yapabilesek cok iyi olurdu aslında ama malesef. orda küçük hesapları kesen adamalr 60-177 k arası vuruyor en azından 3 gun boyunca denemelerimde beni öldürenler bu kadar vuruyorlardı...

15. melih

melih User

bigpoint buna bişey yapamaz oyun bu ister sahiplenir ister gider savaş kazan adamları banlıyacak hali yok

16. skayra1

skayra1 User

hocam kimseyi banlasın yazan olmadıki sen nerye yazdın. bölümün tamamında haksız kazanc , korumalı bölge tarzı seyler var. benim yazdıgımda ise orda 10 vru 10 eic 10 mmo varda hic biri birbnirine sıkmıyor neden gelen diger herkes patlatılıyor yazısı var. Ve bunun hakkında özgür ve geniş düşünebilen herkesin aklındaki düşünce tarzında biseler yazdım. Egerki haksız kazanç saglıyan varsa mac adresi , ıp falan filan gibi kontrollerden sonra kendi kararlarına gore karar verirler. Banlanma mevzusundada ne bana sorarlar ne sana sorarlar .

17. melih

melih User

adamlar istediğini yapar buna bigpoint bişey yapamaz oyun bu ister kendi şirketini keser ister düşman keser sen savaş sen kazan buna bigpointin yapabilceği bişey yok bide haksız kazanç dediğin bu oyun strateji oyunudur adamlar da öyle kasıyor geçen seferlerde öyle bi konu açılmıştı modlarda aynı şeyi söylemişti

18. KARANLIK

KARANLIK User

Hayır ozaman bigpointte battleray görevi koymasın madem buna çözüm bulunamıyor ben bunu çözülene dek her hafta ileteceğim ayrıca sadece fikir değil sorun olarakta gerekli mercileri yollayacağım çözülmesi temennisiyle.İyi forumlar.

-RealMardin- ve skayra1 bunu beğendi.
  19. skayra1

skayra1 User

Destegin için teşekkürler sayın moderatörüm. Oyundan her oyuncunun zevk alması adına yapmaya calıstıgınız her şey icin sagolun...

20. Katılıyorum ve oraya diğer şirketlerin girememesi gerekli..

skayra1 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.