5-3'de Bulunan Batleray Yaratığını Sahiplenen Klanlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Σ•F•S•A•N•Σ™•17 tarafından 3 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yani mantıklı ama nası bir çözüm olabilirki

2. Prophecy

Prophecy User

Aynen hem orası pala bölgesi pvp için mi gidiyoruz biz

nisoper_nihat_che ve skayra1 bunu beğendi.
  3. Çok tşk ederşm FMOD'dan karanlık admin bence bu konunun gereken yerlere ulaştırılması lazım bu konuyu destekleyen herkese çok tşk ederim

nisoper_nihat_che bunu beğendi.
  4. skayra1

skayra1 User

admin. bu konu hakkında olumlu veya olumsuz. olumsuz ise neden olumsuz olduguna dair bir gelişme hakıında herhangiş bilgi var mı varsa bizimle paylaşabilirmisiniz ?

5. Merhaba ,

Daha önceden de ilettik fakat konuyla ilgili bilgimiz yok. Şu anda konuyla ilgili duruma veya ne yapılıyor bilmiyoruz. Zaten bilgisi gelirse duyurusu yapılır.

İyi forumlar.

6. skayra1

skayra1 User

bu haberi bekliyoruz :) bazıları gunde 4-5 kapı acıp bitiryor biz ayda 1 tane kapıyı yapabilirsek cok sanslı oluyoruz. oyunda oyuncular arası fark cok fazla acık ara onde gidenler var savaslar gorevler etkinliklerw katılamıyoruz neysede , kendi haritamaızda 1 tane npc öldürmek bile işkence haline geldi . Biz muhatap olmasak bile adamlar üzerimizden haksız öldürme puanı topluyorlar gibi geliyor artık bana, bundan dolayı oyunu acasım gelmiyor madem oyun aynatmıyorlar barı haftada 1 tane kapı yapardık ta orda oynardık , o bölge saldırıya kapalı olsaydı :)

7. cumartesi saat 4te 6 da kalk betlery kes kesemiyosan daha once kesn biriyle kes ageis oolmasıda şart

8. bence 3 tane batlary olmalı 5-1 5-2 ve 5-3 de birer tane olmak üzere....

skayra1 bunu beğendi.
  9. skayra1

skayra1 User

hocam bir once yazdıgım mesajın saatine bak istersen. zaten gun boyu oyunda biseler deniyorum. bakıyorum olmuyor. aksam 10 gibi yatıp gece 2-3 gibi kalkıyorum 4-5 e kadar yapabildigimce devam ediyorum elimden gelidigince . fakat buna kismede hayır diyemez. galaksi kapıları kadar rahat oynayabilecegimiz bir yer yok. lag oldugunda sitemden bir sorun oldugunda zaten adminler bize hakkımız geri veriyorlar. birde benim gibi savas degilde hani oyunda npc kesmeye yönelik zevk amaclı oynayanlar icin bir hobi olurdu oyun oynamak. Online oyunlarda hırs yapıp hep birinci olmanın imkansız oldugunu 1 yıl sonra ben ne yapmışım denilecegini deneyimle farkettim. Simdiye kadar bir cok online oyun oynadım hiç birine 5 kurus harcamadım ve suan oyunalrı açmıyorum bile. Ama dark orbite para verip oynuyorum ve bu beim ilk para verdigim oyun. Darkorbitten birisi birilerini öldürerek zevk alır birisi npc keserek birisi ekrandaki uzay görüntüsünü seyrederek toplayarak. herkesi n zevk anlayısı bir degil. Hani diyorum bu oyunda sadece 1 kısma hitap etmese , Bari oyunda kim ne şekilde zevk alıyorsa o yöne yönelse daha makul olazmı diyorum. Modlar da bizim düşüdügümüzü düşünüyor gibi geldi bana, bazı oyuncu arkadaslarda aynı düşüncede. Ayrıca GG ler oyuncu gelişimi için cok önemli kimse inkar edemez. Fakat benim hesap VRU kendi haritamda 3-4 npc kesemeden bazen beni kesiyorlar. benim gemi goli full elit itemler iceriyor. beni rahat bırakmadan oynayanlar varsa yeni başlıyan oyunda zevk alma ugruna uğras veren kücük gemilerin çektiği eziyetleri düşünemiyorum bile.
    lvl20 olmus full herseyi en yüksege alıp kendine 500-700-1000 vuran birine 150-200 bin vuran birinin tüm gün bu kişileri ööldürmek için harcadıgı eforu, kullandıgı taktik stratejiyi ve içinde yanan o hep ben öldürecegim hep ben yapmalıyım.kimse yapmamalı.sadece ben mantıgını anlıyamıyorum. Bu ne hırstır. umarım iş alanında, aile hayatında, yani gerçek hayatta boyle hırsla basarı saglarlar...

10. FMOD ben daha önce böyle bir konu açıldığını duymadım ya da rastlamadım ama açılmazsaki zaten anlatım ve görüşlerimiz aynı değildir.Lütfen burda açılan konuya göre yorum yapınız.

İyi görevler...

11. Merhaba ,

İlla fikir konusu olarak bakmayın çünkü bu konuyla ilgi olarak zamanında açılmış olan konuları ilettik fakat pek bir değişiklik olmadı. Fikir konularını da iletiyoruz fakat olacak mı olmayacak mı bunları bilemiyoruz. Ben bu konuya özel yazmadım genel anlamda yazdım.

Bir şey oyuna gelecekse bilgisi gelir ve duyurusu yapılır.

İyi forumlar.

12. Şahsen biz Tr1 de 5-3 Eiclilerde (yani bizde) ama battleray'a isteyen her şirket gelip görevini yapıyor .. ama bu senin dediğin gibi öyle sahiplenme değil ...

13. Oyun zaten PvP oyunu ve bir Klanın koskoca bir haritaya egemen olmasından daha heyecanlı ne olabilir???

Bence bu konu hakkında bir değişiklik olmamalı.

14. KARANLIK

KARANLIK User

Lütfen tartışmaya yönelik mesajlar yazmayınız.Kısa bir süre uzaklaştırıyorum tekrarlamamanız dileğiyle.

Ben bu konuyu fikir olarak iletirim iletmem ancak herhafta fikir gibi sorun olarak merkeze iletiyorum çözülene kadarda arkasındayım bunu ayrımcılık olarak algılamıyorum bu neredeyse bir açıktan yararlanmaktan farkı yok ve bu konudada fikrimi değiştirmem iyi forumlar.

skayra1 bunu beğendi.
  15. KARANLIK

KARANLIK User

Arkadaşlar gerekli işlemler yapıldı lütfen siz karşılıklı tartışmaya girmeyiniz.Gereksiz mesajlar silinmiştir.

16. eğer pala toplayamamaktan şikayetçiyseniz size bir taktik vereyim ama dayanıklı olmak lazım ilk önce gidip bir güzel banyo ediyonuz sonra oyunu açıp 50 li kamufle alıyonuz sonra gir sisli bölgeye canın azalınca kamufle olup canını doldur eğer diğer şirketler kesmeye çalışırsa yapacak bir şey yok battlerayın yanına gidin diyecemde kamufle ile am a onu da sahiplenmişler en iyisi 5-1 de taktiği uygulamak iyi forumlar

skayra1 bunu beğendi.
  17. dosbağa

dosbağa User

aynen her şrketin kendi pala haritası olmalı gerçi buda bigpointin işine gelmez adamlar pala toplamayalım diye korsanda kesme görevi yapmışlar kapı yapmamızı görev yapmamızı engellemeye çalışıyolar dertleri para olmuş

skayra1 bunu beğendi.
  18. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.