5-3deki aç gözlüler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OPR-BIOTIK tarafından 18 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. OPR-BIOTIK

OPR-BIOTIK User

meraba arkadaslar ben 5 6 gundur felan oynuyorum oyunu yaklasık 2 senedır oynamıyordum palladiuma ne zaman gıtsem ıllla bı tane rus bı tane vru patlatıyor bıktım artık eicin yarısı ıle müttefiğiz ama yınede vrular ruslar rahat bırakmıyor hadı onlar rahat bıraksa annlihobotrmu ne oyle bi yaratık var gelıyor 15 k vuruyor tamam ezik olabılırızde bu kadarda olurmu allah askına ya adamı oyundan soğutuyorlar benım ıstegım şu bölgeye bi tane saldırılmayan yer yapsınlarda bari orada topluyalım yada 17 level altına vurulmasın ne dıyım baska 13 levelım dıye herkez ustume atlıyor

illa 500 600 lira yatırıptamı oyunun eğlencesini alıcaz anlamadım ben

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Oyun strateji oyunudur.Maalesef kişilerin kime saldıracağını sınırlamak doğru olmaz.Kendinize bir yol bulmalısınız bu konuda.

İyi forumlar

3. OPR-BIOTIK

OPR-BIOTIK User

ha 1-1de yeni başlamış biri ol ha 5-3 de 10 level olupta pala toplamaya calısan bırısı ol ıkısıde nerdeyse aynı 1-1de sınırlama varda 5-3 de neden level sınırlaması yok

4. messimel

messimel User

Dostum düşmanalr tabi saldıracak anilatör de kolay bırakıyor peşini kaçmalısın bende 2 lf4 ful iris 35 lf3 16 bo2 ful hız gemiyim ama hala anilatörden kaçıyorum ala toplamak için :D

5. OPR-BIOTIK

OPR-BIOTIK User

bende 10 lf3 hız şeylerı 5 lik verenden kacmakta kolay olmuyor neyse o kolay tarafı benım ıstedıgm sey mesela 15 den once adamlara dalma engelı olsun 15 levelde yavastan toparlanmaya baslar zaten bi hesap

6. palada vega kullan yada alabılıyosan spheard al hızlı gemılere pek bulaşmıyolar bi süre kovalayıp yetişemeyince bırakırlar,senın yapıcan en mantıklısı bu,kafa tutamıyosan kaçıcan...

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Fikir klavuzu bölmünde bunla ilgili fikirler var destek verebilirsiniz.

İyi forumlar

8. Ancasin

Ancasin User

Her konuyu paraya bağlanamanıza da hastayım. Para yatırınca kimse kesemiyor mu sanıyorsunuz anlamıyorum ki!

Madem kesilmekten şikayetçisin, ya çok hızlı bir gemi ve konfi dizeceksin, ya da sağlam kalkanı olan bir konfi dizeceksin. İkisini birden yaparsan daha fazla işine yarar. Ben 20 lvl im benden güçlü olan, kesemeyeceğim adamlar bana da saldırıyor ben de mi veryansın edeyim?

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konu tartışmaya gideceğinden kilitlenmiştir.Gerekli cevap üstte verilmiştir.

İyi forumlar

10. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu açısından her ne kadar tartışılırsa tartışılsın maalesef savaş oyunu olduğu için kimseye bir şey denilemez ve emin olun ki 500 yada bin Lira harcamak o haritada sizi kimsenin kesemeyeceği veya kesmeyeceği anlamına gelmez ya dediğiniz gibi diğer klanlar ilede ittifak yada nap olacaksınız yada maalesefki katlanacaksınız bu konuda modumuz açıklama yapmıştır lütfen ilgili konuları destekleyiniz.

dubleW bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.