5-3te adam kesenler ve yapisan yaratiklar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DPrealslim tarafından 30 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DPrealslim

DPrealslim User

S.a 5-3te adam kesenler hakkinda biraz konusacagim bu gibi tipler insanlarin pala toplarken bos anini yakalayip (bkz:haince) saldiranlardan biktim sinir krizi gecirecem artik zaten pala toplamak çile bide bunlarla ugrasiyoruz normalde bu tipler baskin cikacak cesaretleri bile olmaz pala toplamak her bot kullanmayan duzgun oyun oynayan darkorbit oyuncusu icin zaten çiledir bide şu yaratiklarin yapisip birakmamasi olayi ayribir çile

Prophecy bunu beğendi.
  2. Merhaba ,

Buna benzer yada korsan haritaları ile ilgili çeşitli konular açılmıştı. Bölüm içinde arama yaparsanız bulabilir desteklerinizi devam ettirebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. DO 5-3 te git adam kes diyor, oyuncuları birbirine düşürmek asıl amaç zaten. Kime elit satacaklar herkes mutlu mesut yaşarsa... Siz anlaşsanız bile DO sizin aranızı bozmasını bilir, adı üstü savaş oyunu, barış hayal.

4. Merhaba ,

İletilmediğini nereden biliyorsunuz ? Bir çok konuda bizim ilettiğimiz konular kesin olacak diye bir şey yok diye yazdım. Bizler iletiriz fakat son karar verecek yer merkezdeki ilgili kişilerdir.

İyi forumlar.

5. bu konuları niye iletsinle dar alana sıkıştırıp oyunu daha zevkli hale ve bizide uri çekmeye itiyolar

bazen arkadaşlar çıkıp forumda haritalar boş diyo bazende bu arkadaş gibi pal toplatmıyolar deniliyo aslında oyun tek sıkıntısı bence etkinlik azlığı ve etkinlik şekli misal hitac etkinliği var yanaşabilene aşk olsun :) hep fuller orda :)

6. DPrealslim

DPrealslim User

dediğim gibi 5-3te bu olay oyunun sonuna kadar devam edecek biliyorum hiç bir etkinliğe zaten katılamıyoruz hitacın yanına yakşamadım mesela arkadaşın dediği gibi

7. Yarıtıklar hakkında haklısın ancak oyuncuları darkorbşt bu hale getiriyor. Görevlere baktın mı bilmiyorum, bir yerden sonra o kadar fazla palada adam kesme görevi geliyor ki. Niyeti olmayan adamında niyetini bozuyorlar...

8. DPrealslim

DPrealslim User

darkorbit ilk önce seni oyuna bağlayacak şeyler yapıyor pala hitac vs gibi sonra seni bağladıktan sonra böyle görevler yüzünden topla alanlarının pve olamaması yüzünden oyun seni para çekmeye zorluyor mesela şuan ben oyuna bağlandım dahada bırakmam boşuna konuşuyorum yani

9. Bence pala da adam kesmek en güzeli.Zaten kesilecekler en azından arıza çıkarmıyorlar :)
    Hem siz diyorsunuz ki adamlar tüm oyunu para üstüne kuruyorlar.Sizlerde tüm oyunu paladium üstüne entegre etmişiniz. Siz kendinizi savunamayınca da sorumlusu biz oluyoruz.
    Daha önce de başka bir konuda dediğim gibi bence paladaki paladiumlar %50 düşürülsün ve yaratıklar 3 misli artsın. hem daha çok korsan kesmiş oluruz daha fazla uridium.
    Yukarıdakilerden de anlaşılacağı gibi oyum ....

10. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.