%5 daha fazla hasar veren tasarım varda %10 daha hızlı bir tasarım yok

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DeLi_AsK tarafından 9 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DeLi_AsK

DeLi_AsK User

Merhaba, adminlerim ve yöneticilerim,

başlıkta dedigim gibi bazı goli tasarımlarda %5 daha fazla hasar verir diye tasarımlarımız var iken
    neden %10 daha hızlı goli tasarımlarımız yok.
    bildiginiz üzere vega hız gemisidir ama golinin yerini asla tutmaz.
    golide de bu tars bir tasarım yapılma söz konusu olabilir diye ben bu konuyu açıyorum.

lütfen bunu bir düşünün. saygılarımla, iyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Ağustos 2015
  2. Merhaba,

Goliath wegadan daha hızlı giderse kim wega gemisini kullanıcak peki?Bana kalırsa bu özellik direkt olarak pusat speheread ve vega gemilerini raftan kaldırmak olacaktır.
    Bu yüzden tutulacağını zannetmediğim gibi goliathın hızını da olması gerektiği gibi buluyorum.

Forumda daha nice önerilerle aramızda olmanız dileklerimle.

İyi Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Ağustos 2015
  3. DeLi_AsK

DeLi_AsK User

Merhaba, evet bu yönden haklısınız yanlız golinin hız sınırı belirlidir. daha fazla ileriye gitmeyecektir ama dedigim tasarım vegayı ve pusatı geçemiyecek kadar olacak bir hız. yani yapılırsa o tasarım normal goliden ve pussat gemisin orta bir hız olacak yani normal gemiden bir kat hızlı pusattan bir kat düşük hız.

eger ustadlar ayarlarda en inc ayrıltıyı gözden geçirip ayarlıyacaktır. benimkisi sadece bir öneridir.

saygılarımla, iyi forumlar

4. dedgiin şey 540 hızn 588 karşı olan hıze yeniden 541 olması gibi bişi aynı şey

5. WolfWar

WolfWar User

Olabilir ama şart değil !

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.