5 kişi arasından

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 6750067 tarafından 31 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 6750067

6750067 User

5 kişi arasından adam beni görüyor saniyede güçsüz olan beni görüyod direk sıkıyol nasıl görüyonj güçsüz olduğumu biri yardım etsin

2. Cloud

Cloud User

Oyunculuğu iyidir.

3. ya da proğram kullanıyodur :D

4. Cloud

Cloud User

Oda olabilir :)

5. 6750067

6750067 User

droitlerin arasına saklanıyorum ben kendimi zor görüyorum adam saniğyede üstüme tıklayıp öldürüyor

6. Cloud

Cloud User

Bazılarında diroitler kapalı oldugundan seni rahat görür

7. arkadaş hiçmi oyun bılmıyosunuz bırı program dıyo bırı nasıl goruyo dıyo:
    1-diroitlerinden belli olur bu ılk bakılandır,apisve zeus yoktur hele flaxlıysan hiç konu acmana gerek yoktu
    2-diroıtlerın hepsi tamamdır ama ful havoc degıldır renklerınden bellı olur
    3-argenden belli olur ustune tıklar dalgalanma yoksa yenı oldugun anlasılır hemen
    diroıtlerın arasına saklanırsında adamın diroıtler kapalıdır sadece gemının ustunde ırıse (I) flaxa (F)yazar sen kalabalık sansanda adam görsel efekler kapalı gezer senın kalabalık gordugun yerde o senı papatya gibi görür ;)

8. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Gerek kullandığınız droit düzeni gerek rütbeniz gerekse rütbenizin üstündeki yüzüklerden hesabınızın durumunu anlıyor olabilir bazı üyeler droitleri kapattığı için görülmeniz kolay olur

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.