5 lv lim karşıma bir gorev geldi 84 000 000 tp veriyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve nustuga3012 tarafından 10 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın fm güleriz aglanacak halimize... 5 lv lim karşıma bir gorev geldi 84 000 000 tp veriyor lordakium imha et 1-5,3-5 :DDD söz sizde [​IMG] ( 13 lv carımda 20 000 000 tp var :D )

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Temmuz 2015
  2. yapsana hemene :D

3. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Aman tanrın didim. :D

4. haritaya lvm yetse belki :D

5. Bendede görevlere baktığım zaman olmayan görevi gösteriyor yani alamazsın o görevi.

6. o görevi hemen yapmaya bak derim 9 10 level birden atlarsın 5 levelsen :D :D

7. Aynen hep bunu istemişimdir 2/-3 lwl birden atlamak

12-13 lwl e kadar çıkarsın o görevle

8. iyide başlangıç gorevlerinde 1 gorev 1gorev veriyor bundan başka gorev yok :D Zaten şimdi baktım kakmış o görev :D.

Eğer o gorevi alsaydım 15 olurdum heralde 13 lvde 20 000 000 tp var :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Temmuz 2015
  9. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

o görevi yaparsan lvlin 15 olur zaten :) (5 lvllik gemiyle)

10. TheMaster

TheMaster User

Kendisi kilitli olup 21.seviye görevidir.

11. dün aldım gorevi yapayım dedim haritayı bulamadım f5 attım gitmedi bugün gitmiş bug tur heralde...

12. (Patiq)

(Patiq) User

200 tallon kes gorevı deyılmı o ya yanlıs hatırlamıyosam tabı o lv onu nasıl yapsın

13. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Oyun hatası oluşmuş. Bu gibi durumlarda ondan yararlanmak yerine suporta yazmalısınız. Sorun kaltığı için konuyu kilitliyorum.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.