Öneri 5 Tane Palladium 1 Tane Galaxy Gates Enerjisi Olsun

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve floppy43 tarafından 30 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

5 Tane Palladium 1 Tane Galaxy Gates Enerjisi Olsun

Anketin kapanma tarihi 6 Haziran 2017.
  1. Evet Kesinlikle Olsun Çok Mantıklı

100,0%
  2. Hayır Olmasın

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. floppy43

floppy43 User

5 Tane Palladium 1 Tane Galaxy Gates Enerjisi Olsun
    hepimizin sorunu olan galaxy gates enerjisi için yeni bir öneri 5 Tane Palladium 1 Tane Galaxy Gates Enerjisi Olsun 15 tane palladiumun 1 tane galaxy gates enerjisi yapması çok abartılı olmuş bu yüzden sayıyı indirmek en mantıklısıdır hem toplayanlar sıkılmaz hemde oyun daha aktif olur.
    Oyun zevk almak için oynanır, palladium toplamak ızdırap olduğu için ben toplayamıyorum, bu fikir olursa palladium önem kazanır ve 5-3 haritası renklenir, oyundaki oyuncular daha aktif olur oyunu oynayan oyuncular oyundan daha çok zevk alır Gereğinin yapılmasını Saygılarımla arz ederim.

2. 3july1973

3july1973 User

Bu konuyu daha öncede önermiştin ben oyumu EVET olarak kullandım ve şuandada yine EVET olarak kullandım sen bunu sadece buraya değil aynı zamanda SUPPORTADA yaz oradanda bilgileri olsun gerçekten palladium olayını çok abartmışlar ve 15 tane palladiumun 1 tane galaxy gates enerjisi yapması çok abartılı ve çok saçma olmuş ayrıca çok can sıkıcı oluyor umarım senin bu söylediğin şeyi kabul ederler ben kabul edilmesinden yanayım.

3. floppy43

floppy43 User

Saygı değer, değerli arkadaşlar Lütfen oylarınızla desteklerinizi bekliyorum Saygılarımla...

Arkadaşlar lütfen desteklerinizi esirgemeyin. Unutmayın ki birlikten güç doğar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Haziran 2017
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.