5-x sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve the_flood tarafından 23 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. the_flood

the_flood User

level 22 için görevler veriliyor.deniyor ki 17.500 sabuteor kesilecek..söylenmiyor ki önce 5-x haritasına bi gir de öyle göreve başla diye..:confused:

sunucu birleşimi var diye kutu gelmez...
    yeni görev gelir 5-x kapalı...
    28.08 de tr4 ve tr6 birleşicek 30 ağustos ta da kutu gelmez...
    görev açmaya 17.500 saboteur...
    Oyun harika bir yere gidiyor...:confused:

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Ağustos 2018
  2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba

Lütfen ard arda mesaj yazmayınız. Mesajlarınızı birleştirdim.

TR5 sunucusundakı sorun birleşme ile birlikte çözüme kavuşucaktır.

Yeni gelicek görevleri yapmak için "Sessiz Sabotaj" görevin bitirmek gerekli. Bu görevi gizli harita da rahatsız edilmeden yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. the_flood

the_flood User

modlar bugün çok şakacı... :)

Merhaba,
    Gizli haritada kestiğiniz uber protegitler saboteur görevine yazmaktadır. Yapabilirseniz gizli haritayı öneririm.
    İyi forumlar.( bunu da valeyard yazdı bana)

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Bu size son uyarım lütfen ard arda mesaj yazmayınız.

TR5 sunucusundaki sorundan dolayı "Sessiz Sabotaj" görevin bitirmek isteyen üyelere bir çözüm sunmaya çalışıyoruz.

Şahsen gizli haritada 1-2 saat içersinde binlerce saboteur imha edebildim. Bu rakam 5-2 haritasında 8 kişilik grubun elit lazer harcayarak imha ede bileceği miktar ile aynı.

İyi forumlar.

5. **PÖH**

**PÖH** User

Forbidden You don't have permission to access /ProjectApi/noInactive.php on this server. adminim benim gemi tr2 de tr6 ya tıkladım geri tr2 ye nasıl geçecem bi yardımcı olurmusun lütfen

6. VALEYARD

VALEYARD Guest

Şaka değil.:) Gizli haritada 2 çeşit protegit var. Birisi saboteur olarak sayılmaktadır. Girip deneyin sonra teşekkür edersiniz.:D
    Merhaba,

İd'niz ile birlikte supporta yazmalısınız.

İyi forumlar.

7. the_flood

the_flood User

gizli haritaya girmeyi önereceğinize 5-x sorununu çözseniz daha kolay olur gibi geliyor.. birleşme partisini beklemeden.size o gizli harita kolay çıkıyor gibi geliyor sanırım

Jackdaw bunu beğendi.
  8. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Sorunu hergün ısrarla iletiyoruz. Biz teknik ekip değiliz elimizden daha iyisi gelmiyor malesef.

Yakın zamanda sunucunuz birleşiyor, birleştiği zaman da sorun çözülmüş olacaktır ama umarız daha erken çözüme kavuşur.

İyi forumlar.

9. the_flood

the_flood User

TR5 in sunucu birleşim tarihi belli mi?

10. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Hayır şuan belli değil Tr2 ile Tr3 birleştikden sonra belli olur muhtemelen.

İyi Forumlar.

11. cxxc1

cxxc1 User

*** aynı sorun bende de var suporta yazdım ve 2 gündür bekliyorum hala dönüş yapılmadı böyle giderse ay sonu premium ödülünü alamayacağım lütfen ilgilenin artık

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ağustos 2018
  12. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba

Forumda link paylaşımı yasaktır.

Lütfen sabırla bekleyiniz. Support gerekeni yapıcaktır.

İyi forumlar.

13. 28.08 Tr4-Tr6 birleşecek yazmışsın ama konuyu açmadan önce birleşeli epey zaman geçti zaten.

14. the_flood

the_flood User

4- 6 değil de 2-3 olsun. sonuçta bir birleşme olacak ve sonuçta kutu gelmeyecek. hatice değil netice önemli.kutusuz bir bayram daha :confused:

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.