5 yetenek tasarımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [jetpack] tarafından 24 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

olsunmu

1. hepsi aynı olsun

13,9%
  2. hepsi daha güzel olsun

30,6%
  3. ikiside olmasın

55,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [jetpack]

[jetpack] User

5 yetenek tasarımıda aynı şekilde olsun bazıları şekilleri yüzünden alınmıyor ya şekilleri değiştirilsin yada hepsi aynı şekil olsun

2. bole iyi alan yap hepsini alıyor yada kendi stratejisine uygun 1tane alıyor

3. [jetpack]

[jetpack] User

sentineli alanların bir çoğu görünüşünden dolyaı alıyor

4. Sentinelin görünüşü kadar özelliği de kullanmasını bilene, oyunculuğu iyi olana güzel. 3 e tekte özelliği açıp kalkan çeke çeke hepsini aldığım oldu. Beklentimden baya iyi özelliği var. Görünüş konusunda bence tasarımlar goliatha benzeseydi daha iyi olurdu ama şuan böyle olmasının bir zararı yok. Özellik konusunda şahsen solacenin çok işe yaradığını düşünmüyorum. Solace ile ilgili bir düzenleme yapılabilir.

5. KARTAL271

KARTAL271 User

solace düzeltilsin hem özelik şekli hamde kendisi :)

6. olmamalı ben hem sentineli hem spectrumu hem diminisheri hem de solaceyi görünüşleri için seviyorum. 1 kere bile diminisher açmam ama hep diminisher takılırım. sentinel de öyle.

7. Görünüşlerinden dolayı böyle olabilir, ama sürekli bir Solace tasarımı için debeleniyorum (ki alamıyorum) çünkü yeteneği (Nano Küme Tamiri) grup ve solo kapılarda çok işe yarayabilir.
    Gelelim fikir konusuna, bence bu konuda verebileceğim en iyi cevap görüntülerinin daha güzel olmasından yana.

8. bence bu şekiller iyi değişmesin:confused:

9. Alone

Alone User

daha iyi şekil olacaksa neden olamsın

10. KARANLIK

KARANLIK User

Bir çok üyeinin özellikten çok şekline önem verdiği fikriyle yola çıkarsak bu baya bir tepki toplayacaktır.Açıkçası olabilir bir fikir değil :(

●BMW●M●POWER● bunu beğendi.
  11. KARTAL271

KARTAL271 User

solacenin öeligi bide şekli degişsin bende var ama fazla kulanmıyom güzel bişey olacaksa kulana bilelim :)

12. kolibasili

kolibasili User

13. en son yaptıkları tartarusa bakınca aman hiç ellemesinler aynı kalsın :)

14. Bence hiç dokunmasınlar çinliler geldiğinden berli neye dokunsalar o daha da kötüleşiyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.