5 yıl sonra geri donus

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve *-ADANA-* tarafından 5 Ağustos 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. *-ADANA-*

*-ADANA-* User

2008 yilindan beri bu oyunun icerisindeyim. O donem 2 yillik hesabin calinmisti. Bu hesabimda 2010dan beri var. 2010-2014 arasi donemde elimden geldigince hilesiz hurdasiz kendi emegimle bir yerlere getirmistim bu hesabida. 2014-2019 arasi ara sira girip cikiyordum oyuna. 2020 corona zamani tekrar donup yurt disina yerlesene kadar oynamistim. 2020 aralik son oynayisim demistim ve yurtdisina yola koyulmustum. Simdi aradan gecen zamanda aniden aklima gelip anilarim depresti ve oyunda neler olup bittigini bana birileri anlatabilir mi? Belki geri donecegim ama cok ozledim eski darkorbiti :)). Umarim bot vs kalkmistir temiz bir oyun vardir herkesin kendi emegiyle oynadigi. Konuyu belki yanlis yere acmis olabilirim kusura bakmasin admin simdiden. Bana neler oldugunu detayli anlatabilir misiniz?

2. SzymekTR

SzymekTR User

Arkanı dön ve kaç. Autolock kullanmıyorum , Tren yapmıyorum diye rakip klanlar bana "fakir" diyor. Ne yazık ki şaka yapmıyorum. Oyuncuların eriştiği kafa bu artık.

3. Sen diyelim 3-8 haritasındasin bende 3-1 deyim sana tek atıyorum mesela sen 2-5 desin ben 1-5 de hemen seni isaretliyorum mesela sen tr3 de oynuyorsun ben tr5 de seni yine kesiyorum oyunda böyle hileler var