Destek 50.000 URI VAR NE YAPAYIM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -(REDHACK)- tarafından 1 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar almanya 6 hesabımda 50k urı var. hesap leo 24 lf3 8 iris. 5 argesi var. Genellikle x3 - x4 gibi maplerde kasılıyorum. Şu anda 50k uri var amma velakin ben bu urilerle ne yapacağım bilmiyorum. Sizce ne yapayım ? Ben pet almayı düşündüm amma velakin sizin de fikrinizi almak istedim.

2. pet alırsan modülleri felanda var bence en mantıklısı uridiumunu 150.000 k ya kadar biriktirmen sonra pet alıp onu 8 lwl e kadar geliştirmen gerekecek ondan sonra kamikaze ve hammade toplayıcı vs alabilirsin...

3. bence pet al hamde toplayici seviye 3 al eger seviyen yetiyorsa 5,3 de kasil

yada otamatik toplayici al seviye 3 sirket ne bilmiyorum da 4,2 de kutu topla
    arge yap
    sonrada kappa kapisi yap yada zeta

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Keyifli Forumlar

5. Merhabalar, Gemine Çok İyi Denemez, Argeni Geliştirmeni Tavsiye Ederim. Özellikle Gövde'yi Ve Kalkanı. İyi Forumlar..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Aralık 2014
  6. Teşekkürler herkese.

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Pet alınız ve 8 level olana kadar hiç birşey almayınız 8 levelde kamikaze hammadde toplayıcı yada toplayıcı alabilir açacağınız slotlara radar protokolü alarak pala yada kutu toplayabiliriniz.

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Yavaş yavaş Zeta kapılarına kapısı yapmaya başlamalısınız.Havoçları tamamlanması halinde yüzde 10 vuruş üstünlüğü size fayda sağlıyacaktır.

İyi forumlar.

9. Daha galaxy gatese 100 uri bile harcamadım :D Şu anda 18 parça var ve 94 enerji var kutu toplayarak 100e tamamlayıp açacağım

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.