Öneri 50.000 Uridium Ödüllü Blacklight gözcüleri

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve PΞЯƒΞ©ĶŤSTOГM tarafından 21 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. DamDamSeze

DamDamSeze User

Bir haftadır oil ve seprom veren yaratıklar çıkmıyor. Bir tane çıksa bile diğer haritalarda bazen yaratık hiç çıkmıyor. Arkadaşlarla saatlerce bekledik ama genel olarak çıkmadığını farkettik. Varsa hata fixlenmesini talep ediyoruz.

2. KLAS.97

KLAS.97 User

ayrıca hızır reis nikli arkadaşnda araştırılmasını istiyorum 4 5 hesapla botta capital bekliyor

DamDamSeze bunu beğendi.
  3. serverini bilmiyorum ama serverlede değişeceğini sanmıyorum bu yaratıklarda sıkıntı yok düzenli olarak çıkıyorlar vaktim müsait olduğu saatlerde seprom vereni 2 kere günlük düzenli kesiyorum.50 bin uri verenler gün içi reset atıldığında çıkmıyorlar.onlarıda haftada bir gün pazar kapı yaptıkları için kesebiliyorum.

4. DamDamSeze

DamDamSeze User

TR 1-5, bizde çıkmıyor ya, dediğim gibi 2 bazen 3 kişi bekliyoruz hiç çıkmadığı oluyor. Geçen hafta bile lazeri 400bine kadar besledim ama son bir haftadır günde 1 taneden fazla görmüyoruz :D